Resultaten voor homeopatische dierenarts

homeopatische dierenarts
home.
homeopatische
BKHD Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren.
Homeopathy cures a larger percentage of cases than any other form of treatment and is beyond doubt safer and more economical. De natuur duldt geen ongeneeslijke gezondheid Thomas Bernard. An animal's' eyes have the power to speak a great language.
reinigingstabletten koffiemachine
Start.
Volg mij op Facebook. Bestuurslid van SCwD Studiegroep Complementair werkende Dierenartsen. Anselderlaan 6, 6471 GL Eygelshoven. Consult op afspraak 045 5456125 / 06 27890499. Spreek gerust de voice mail in! U kunt nu bestellen! Praktijk gesloten van 24 december t/m 5 januari.
bewakingscamera

De praktijk voor Acupunctuur, Homeopathie en Voeding. Aan de hand van verhalen uit de praktijk worden ziektebeelden beschreven en aangegeven op welke wijze behandeling heeft plaatsgevonden. Uitleg over de werking van Acupunctuur en Homeopathie kunt u ook op deze website vinden.
Homeopathie en homeopathische geneesmiddelen.
Indien uw dier allopathische geneesmiddelen geneesmiddelen uit de reguliere diergeneeskunde krijgt en u wilt uw dier ook homeopathische geneesmiddelen geven, dan mag u nooit zomaar stoppen met de oude medicijnen. Overleg altijd met uw dierenarts. Wanneer dezelfde klachten regelmatig terugkomen bij uw hond kunt u ook beter contact opnemen met een dierenarts.
De nieuwste technologie te koop.
IOT oftwel internet of things is de toekomst. Vandaar dat wij het scherp prijzen en het bij ons te koop staat. Van Arduino tot Rasberry Pi en Android. Wij bieden onderdelen voor alle smart producten dus ook drones en 3D-printers.
Machteld Pauw Dierenkliniek Putten.
Dit is een manuele therapie voor de behandeling van rug en gewrichtsproblemen. In 2014 was ik 30 jaar dierenarts en besloot ik aan het eind van het jaar te stoppen met de diensten om me alleen nog verder toe te leggen op homeopathie en chiropractie.
Dierenartsen Lelystad.
Het werkt het beste als het elkaar aanvult, als het in evenwicht is. Het goed kunnen luisteren naar het verhaal van de eigenaar, het goed kunnen interpreteren van de symptomen van de patiënt en een dosis intuïtie maken je tot een goede dierenarts én homeopaat.
E.C. Evelien van der Waa Dierenkliniek Wulven.
homeopathisch werkend dierenarts. Ook ik was als kind al gek op dieren, vooral op honden en paarden, en wilde al heel jong dierenarts worden. Na een keer te zijn uitgeloot voor de studie diergeneeskunde, werd ik in 1988 toegelaten. In 1995 ben ik afgestudeerd als dierenarts voor landbouwhuisdieren.
Welkom.
Na mijn afstuderen als dierenarts aan de Faculteit voor Diergeneeskunde te Utrecht in 1984, ben ik gaan werken in een dierenartsenpraktijk voor zowel landbouwhuisdieren als gezelschapsdieren. In die tijd kreeg ik vaak vragen over homeopathie, waardoor mijn interesse gewekt werd in deze geneeswijze.

Contacteer ons