Resultaten voor dierenarts spijkenisse

dierenarts spijkenisse
Sterkliniek Dierenartsen Openingstijden Sterkliniek Dierenartsen Kastanjestraat.
Dierenkliniek De Perzikgaard Perzikgaard 1. Dierenkliniek Spijkenisse Lenteakker 1. Dierenkliniek Maaswijk Ida Wassermanstraat 22 24. Dierenarts Brasker H Jordaensdreef 15. Bekijk alle Sterkliniek Dierenartsen vestigingen. Inloggen voor bedrijven. Inloggen Wachtwoord vergeten. Sterkliniek Dierenartsen Kastanjestraat. Openingstijden Sterkliniek Dierenartsen Kastanjestraat 6 in Spijkenisse.
symbolen wasmachine
Dierenkliniek Spijkenisse Openingstijden Dierenkliniek Spijkenisse Lenteakker.
Deze Dierenkliniek Spijkenisse vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dierenartsen en klinieken in de buurt. Dierenkliniek De Perzikgaard Perzikgaard 1. Sterkliniek Spijkenisse Kastanjestraat 6. Dierenkliniek Maaswijk Ida Wassermanstraat 22 24. Dierenarts Brasker H Jordaensdreef 15. Bekijk alle Dierenkliniek Spijkenisse vestigingen.
heelys x2
Welkom bij de Dierenarts / Dierenkliniek Spijkenisse.
Dierenarts / Dierenkliniek Spijkenisse. Het is ons doel om goede geneeskundige zorg voor dieren te combineren met een heldere voorlichting en een klantgerichte instelling. Daarnaast streven wij naar een goede prijs-kwaliteit verhouding en willen wij de diergeneeskunde graag bereikbaar houden voor zoveel mogelijk mensen.
prince2 foundation
Dierenkliniek de Perzikgaard in Spijkenisse verzorgt uw dieren.
Dierenkliniek de Perzikgaard is sinds 1984 gevestigd aan de Perzikgaard 1 in Spijkenisse. De praktijk is opgebouwd door Rob Schell. Sinds januari 2016 heeft zijn zoon Niels Schell de praktijk overgenomen. Rob Schell is de praktijk begonnen als een eenmanszaak, maar. tegenwoordig is het een kliniek waar een team van 4 dierenartsen en 6 dierenartsassistentes werken. Behalve een groei in het cliëntenbestand heeft de praktijk veel expertise opgebouwd in de chirurgie en echografie. De operaties die onze dierenartsen uitvoeren, variëren van het verwijderen van een bultje tot gecompliceerde. buikoperaties of fracturen. Daarnaast voeren we laparoscopische operaties uit. Dierenkliniek de Perzikgaard blijft zich steeds verder ontwikkelen om op deze manier in te spelen op de groeiende behoefte aan meer uitgebreide zorg voor uw huisdier. Alle gezelschapsdieren zijn welkom in de praktijk. In onze dierenkliniek behandelen we eerstelijns-patiënten en tweedelijns-patiënten. Openingstijden van de kliniek. De praktijk is doordeweeks telefonisch bereikbaar van 0900: uur tot 2000: uur en op zaterdag van 0900: uur tot 1130: uur. Buiten deze tijden krijgt u via het antwoordapparaat het telefoonnummer van de dienstdoende dierenarts.
loodgieteramsterdam
Sterkliniek Spijkenisse Dierenarts In Spijkenisse, The Netherlands: Home.
Sterkliniek Spijkenisse is zeer gemakkelijk te bereiken, u vind de routebeschrijving op onze contact pagina. U kunt zich ook abonneren op onze nieuwsbrief die speciaal voor huisdiereigenaren in Spijkenisse is gemaakt. Tussen uw dierenarts bezoeken door, zal uw huisdier profiteren van het lezen van deze gratis informatieve artikelen.
baklijst
Dierenkliniek Maaswijk Spijkenisse Aandacht voor uw huisdier.
Een dierenarts nodig? Dierenkliniek Maaswijk in Spijkenisse is een dierenkliniek voor gezelschapsdieren. Het is geen gewone dierenkliniek, maar een praktijk waarbij u en uw huisdier centraal staan. Met meer dan 20 jaar ervaring en een persoonlijke aanpak weet Dierenkliniek Maaswijk een leuke en ontspannen sfeer te creëren.
Dierenkliniek Spijkenisse Startpagina Facebook.
Plaatsen Spijkenisse Huisdierdiensten Dierenarts Dierenkliniek Spijkenisse. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Online een afspraak maken. Als een dier niet fit genoeg is om thuis verzorgd te worden, dan kan het in de kliniek verblijven voor verdere zorg.

Contacteer ons