Resultaten voor dierenarts praktijk

dierenarts praktijk
Uw dierenarts in Purmerend Dierenartsenpraktijk Purmerend.
23 Beoordelingen Dierenartsenpraktijk Purmerend. De praktijk is perfect te bereiken en ziet er heel erg mooiverzorgdnetjes, en schoon uit. Kom al enkele jaren en mijn ervaring is erg positief iedereen is super liefaardig, en je kunt alles vragen ze nemen de tijd. Het Team is TOP. Mijn favoriete dierenarts is Tessa en Jessica en Linda vind ik Top achter de Balie!
Dierenartspraktijk Loosdrechtseweg Al ruim 30 jaar uw dierenarts in Hilversum en omstreken!
Lees meer over de gezondheid van uw dier. Al 30 jaar uw dierenarts in Hilversum en omstreken! 035 624 85 28. Maandag t/m donderdag.: Behandeling alleen op afspraak. Handige tips om uw huisdier weer snel terug te vinden. Binnen openingstijden: 035 6248582.
Homepage Dierenartsenpraktijk de Meierij.
Dierenartsenpraktijk de Meierij voorheen Dierenartsenpraktijk Schijndel-Sint Oedenrode is een gemengde praktijk, waar u welkom bent voor alle diersoorten: Gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren. Onze deskundige dierenartsen en dierenartsassistenten staan voor u klaar om de juiste zorg aan u en uw dier te verlenen.
Halsteren Dierenartsen Praktijk Steenbergen.
Maandag, woensdag en vrijdagochtend: 08.30 tot 10.30 uur. Dinsdag en donderdagmiddag: 16.00 tot 18.00 uur. 52 vind ik leuks, 5 reacties 6 dagen geleden. DAP op Facebook. Copyright 2014 Dierenartsen Praktijk Steenbergen. Alle rechten voorbehouden. Webdesign en Hosting door studio-stone.nl.
Dierenarts Goes.
Dierenarts voor de klas. kind en kat. kind en hond. vlooien en teken. castratie / sterilisatie. Konijnen en kinderen. kinderen en cavia. enten / ontwormen. sterlisatie / castratie. enten / ontwormen. vlooien / ontwormen. sterlisatie / castratie. vleugel en snavelverzorging.
Dierenartsenpraktijk Gaasterland.
In gemeente De Friese Meren bieden wij eerstelijnszorg voor uw paard, pony of ezel. Wij behandelen uw paard bij u thuis of op uw bedrijf in zijn/haar eigen, vertrouwde omgeving. Week van de Teek. Maand van Gebitsverzorging. De praktijk en ons beleid.
Dierenartsenpraktijk Dwingeloo Appelscha.
Dierenartsenpraktijk Dwingeloo Appelscha is een moderne praktijk voor gezelschapsdieren. Ons motto is ieder dier heeft zn verhaal, aan ons de taak om hier naar te luisteren. Vanuit dit motto zijn we dagelijks bezig om de beste zorg aan te bieden aan de patiƫnten en hun baasjes.
Dierenartspraktijk Laren Jan Mulder.
In onze praktijk kunt u onder andere terecht voor consulten, operaties, gebitsreiniging, gebitsextracties, rontgenfoto's' en bloedonderzoek. in geval van spoed belt u.: TIJDENS OPENINGSTIJDEN vanaf 830: tot 1800: 035-5315358. van maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur kunt u contact opnemen met een regionale dienstdoende dierenarts: 0900 6699666.
Home.
Dierenartsenpraktijk De Driehoek is een vooruitstrevende eerstelijns praktijk voor gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden. Van oudsher is het werkterrein het gebied binnen de driehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer. 7382 AM Klarenbeek. ma-vrij: 0815-1800: uur consulten op afspraak. mado: 1900-1930: uur inloopspreekuur, toeslag 5 euro. za: 0815-1200: uur alleen assistente aanwezig. Buiten openingstijden en in het weekend hanteren wij hogere tarieven. Wij behandelen uw dieren op afspraak van maandag t/m vrijdag of tijdens het inloopspreekuur maandag en donderdagavond in Klarenbeek. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Dierenarts Apeldoorn Dierenkliniek Apeldoorn.
Dierenarts Breda Beste dierenartspraktijk in Breda.
Hulp bij plotselinge ziekte en spoedgevallen bij uw huisdier. Uw huisdier laten inenten tegen ziekten met de juiste vaccinaties. Ontdek wat wij in huis hebben. Naar de dierenarts in Breda. Symptomen bespreken klinisch onderzoek tijdens een consult. Vraag het de dierenarts.

Contacteer ons