Meer resultaten voor dierenarts drenthe

dierenarts drenthe
Dierenartsenpraktijk Dwingeloo Appelscha.
Als uw dier te ziek is om thuis te blijven. Alles voor uw dier. 7991 CG Dwingeloo. Maandag en vrijdag. Dinsdag, woensdag, donderdag. Vaart Zuidzijde 48b. 8426 AE Appelscha. Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Wij zijn verbonden aan Dierenartsenverbond Drenthe!
Titerbepaling Lijst met Dierenartsen Dierbewust.
Anne op Kalmerend Signaal 4 Wegkijken. Maurice Dierbewust op Hoe vaak geef je jouw hond eten? Monique op Hoe vaak geef je jouw hond eten? Miss Maf op Dierenarts Tannetje Koning: Hoe vaak ontwormen van jouw hond? Hond met een teek.
Dierenartsen per provincie Doggo.nl.
Bij een dierenarts kun je terecht wanneer je hond ziek is, maar ook om ziekte te voorkomen. Je kunt je hond er laten vaccineren tegen o.a. parvo, hondenziekte, Weil, HCC en kennelhoest of je gaat er in februari langs tijdens de maand van het gebit.
Ecvo-oogonderzoek.
Omdat de resultaten van een ECVO-onderzoek in het algemeen beperkt geldig zijn, is het verstandig je hond jaarlijks te laten onderzoeken op erfelijke oogaandoeningen. Als je hond een voorlopig niet vrije uitslag krijgt, kan de dierenarts je adviseren om je hond na zes tot twaalf maanden opnieuw te laten onderzoeken.
Puppyplaats.nl Pups aangeboden.
Pups zijn gezond, door dierenarts nagekeken. Pups mogen per direct het nest verlaten. Evt nest in 1 koop. Pups zijn 7 weken, ontwormt, ingeent, ge-chipt met paspoort. Pups zijn gezond, door dierenarts. Pups zijn 7 weken, ontwormt, ingeent, ge-chipt met paspoort.
Default PLESK Page.
Home.
Welkom bij de praktijk voor Natuur en Gezondheid De Kapschuur. De" Kapschuur" is de praktijk van Suzan Hordijk, dierenarts en natuurtherapeut. U kunt terecht met gezondheidsproblemen van dier en mens. Ik zoek verbinding met alles wat nodig is vanuit de natuur om de gezondheid van dier en mens te bevorderen en het zelfgenezend vermogen te ondersteunen.
Veterinaire banen.
Bekijk deze vacature Solliciteer direct. Gezelschapsdieren dierenarts gezocht in Drenthe 20-32 uur. Dierziektebestrijding en onderzoek. Wij zoeken een enthousiaste en kundige diertenarst welke zelfstandig spreekuren draait en OK werkzaamheden verricht in een goed geoutilleerde en moderne werkomgeving. Bekijk deze vacature Solliciteer direct.
Welkom.
tel: 0591-513151 24 uur per dag bereikbaar! Informatie over andere ArtsDier-vestigingen, vindt u elders op deze website. Per 25 mei 2018 gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming in, deze verordening is er ter bescherming van de privacy van elke Europese burger.
Dierenartskiezen.nl Jouw dierenartsvergelijker.
Beoordeel jouw Dierenarts. Dierenarts van het Jaar verkiezering 2018. Friesland: DAP Beetsterzwaag. Zuid-Holland: Dierenkliniek Nesselande. Je kan ons o.a. Fijne bekwame nuchtere dierenarts met hart voor dieren en baasjes. Onze hond van 15 jr was aan het eind van zijn leven, met veel gevoel heeft ze dit naar ons overgebracht.

Contacteer ons