Op zoek naar dierenarts den haag?

dierenarts den haag
Dierenartsen Kynologenclub Delft e.o.
Hof van Delftlaan 70, Delft. 015 212 3565. Sint Eustatiusstraat 4, Delft. 015 212 5543. Dierenkliniek t Westland. Hoofdstraat 29, De Lier. 0174 517 251. Torenvalklaan 27, Den Haag. Dierenkliniek De Singels. Rijswijkse Landingslaan 143, Den Haag. 070 414 0147.
Dierenarts Den Haag: Dierenkliniek Het Zicht.
Dierenarts in Den Haag: Dierenkliniek Het Zicht. Dierenkliniek Het Zicht is een dierenarts in Den Haag voor kleine huisdieren, vogels en exoten. Daarnaast kunt u op maandag tot en met donderdag 24 uur per dag bij ons terecht voor spoedgevallen.
Dierenkliniek Parkweg: Uw Dierenarts in Voorburg Parkweg 211, Voorburg.
Dierenkliniek Parkweg is aangesloten bij Dierenartsenkring Den Haag en omgeving. Dit is een samenwerkingsverband van zelfstandige dierenklinieken opgericht in 1963. Inmiddels zijn er 25 praktijken bij aangesloten. Samen zorgen wij voor een 24 uurs zorg voor uw huisdier, het hele jaar door. De Kring organiseert ook nascholing voor dierenartsen en assistenten. Er wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke kwaliteit diergeneeskundige zorg. terug naar boven. Online afspraak maken.: Efficiënt, want of u nu in de trein zit, op kantoor bent of het is midden in de nacht; u kan altijd online een afspraak maken met onze dierenkliniek. Klik hier om een afspraak in te plannen. Op de dag zelf.: Als u snel een afspraak wilt maken voor op de dag zelf bijvoorbeeld, is bellen even sneller. Bel ons op 070 387 08 93. Heeft u een spoedgeval, of vermoed u dat uw dier met spoed na gekeken moet worden, dan is online een afspraak aanvragen niet geschikt! Klik hier voor meer informatie over wat u dan het beste kan doen. Dierenkliniek Parkweg: Uw Dierenarts in Voorburg 2017 Algemene Voorwaarden.
Dierenarts is te duur voor Max NRC.
De buldog van drie jaar is net gecastreerd bij Minimax Dierendokter in Rotterdam. Dat is een van de dierenartsen in Nederland die de huisdieren van mensen met een uitkering voor een gereduceerd tarief behandelt. Gelukkig maar, zegt dierenarts Georgina Jansen.
Dierenkiniek Eisenhower l Dierenkliniek Rijswijk en Den Haag.
röntgenologie, chirurgie, tandheelkunde, tweedelijns diagnostiek, echografie, ECG en bloedanalyse. Ons team staat met 4 dierenartsen en 7 paraveterinairen met veel passie en ervaring altijd voor u klaar. Bezoek ons ook op Facebook. AFSCHEIDSFILM DIERENKLINIEK LEEZER. DIERENKLINIEK EISENHOWER IS AANGESLOTEN BIJ.:
Huisdieren Acupunctuur Den Haag drs. B. Ooms.
Tevens ben ik lid van NVOMD. Ik ben sinds 1997 gediplomeerd dierenarts Gezelschapsdieren en heb een erkende acupunctuur en chiropractie-opleiding gevolgd. De behandelingen acupunctuur en chiropractie worden door de ziektekosten van uw huisdier vergoed check het pakket. Praktijkruimte Den Haag.
Pets Health dierenkliniek in Den Haag Voordelige dierenarts.
Uiteraard kunt u ook gewoon een afspraak maken bij onze dierenarts. Bezoek onze dierenkliniek in Den Haag. Onze Pets Health dierenkliniek is voorzien van alle nodige faciliteiten om uw huisdier van de beste zorg te voorzien. Zo vindt u in onze kliniek een spreek en behandelkamer en een aparte operatiekamer.
Tandheelkundig Dierenarts.
Wie is Frans Knaake? Download hier de verwijsfolder voor locatie Den Haag. Copyright http//www.tandheelkundigdierenarts.nl, alle rechten voorbehouden. Materiaal op deze website mag niet zonder schriftelijke toestemming worden gebruikt, vermenigvuldigd of verspreid tenzij anders vermeld. Lees hier meer over de Wet AVG cliënten.
Home Dierenartsen Kring.
Bent u net in Den Haag komen wonen of bent u op zoek naar een nieuwe dierenarts, de Kring Dierenartsen bestaat uit 26 zelfstandige dierenartspraktijken ieder met een eigen identiteit. Kijk op de kaart welke praktijken bij u in de buurt zitten.
Den Hoek Den Hoek holistische praktijk voor dier en mens.
Bestel uw medicijnen online via onze webshop. Den Hoek is een holistische praktijk, waar westerse en oosterse diergeneeskunde samen komen en het welzijn van u en uw dier voorop staat. Wij hebben ruim 24 jaar ervaring in het behandelen van dieren op deze wijze.

Contacteer ons