Meer resultaten voor dierenarts amersfoort

dierenarts amersfoort
Welkom.
BeterBeest Dierenartsen heeft zich als taak gesteld om álle huisdieren in Amersfoort en omgeving te voorzien van diergeneeskundige zorg, ook bij een lage financiële draagkracht van de eigenaar. Om mensen met een laag inkomen tegemoet te komen, hanteren wij ons sociaal tarief. Dit houdt een flinke korting in op de prijs van de consulten, ingrepen en operaties. Om hiervoor in aanmerking te komen, moeten eigenaren aantonen dat hun inkomen op bijstandsniveau ligt. Voor twee dieren rekenen wij dan sociaal tarief, dat veel lager ligt dan het normale tarief. Deze korting komt direct uit het salaris van de dierenartsen en assistenten. BeterBeest wordt hiervoor niet gecompenseerd door de overheid of een andere instantie. Kijk voor meer informatie over ons sociaal tarief op deze pagina. Welkom bij BeterBeest Dierenartsen., de dierenarts met een sociaal gezicht.
etna magnetron
Dierenarts Amersfoort Dierenkliniek Kattenbroek.
Meld u dan nu aan! Diergeneeskunde van een hoge kwaliteit om zo de beste zorg te kunnen leveren voor uw huisdier. Dierenarts Amersfoort Dierenkliniek Amersfoort Dierenartsen Amersfoort Dierenartsenpraktijk Amersfoort. 2015 Dierenarts Amersfoort Dierenkliniek Kattenbroek. Dierenarts Amersfoort Dierenkliniek Amersfoort Dierenartsenpraktijk Amersfoort Dierenartsen Amersfoort.
longboard
Dierenkliniek Zielhorst.
Dierenkliniek Zielhorst is een dierenartsenpraktijk, waar wij op een dier en klantvriendelijke manier goede diergeneeskundige zorg willen verlenen. Aandacht en betrokkenheid voor met name uw huisdier, maar ook voor u als eigenaar is voor ons belangrijk. Wij willen samen met u tot de beste diergeneeskundige zorg voor uw huisdier komen.
Slotenmakers
Caressa Dierenkliniek Amersfoort Caressa Dierenziekenhuizen.
Bent u op zoek naar een goede dierenarts in Amersfoort? Caressa Dierenkliniek Amersfoort staat voor u klaar! Ook op zaterdag zijn wij tegen normaal tarief geopend. De dierenartsen Maaike Keijser, dierenarts Ilona Bontekoning en dierenarts Alexandra van Mameren staan zes dagen per week voor u klaar.
spaarsysteem
Dierenkliniek De Berg uw dierenarts in Amersfoort.
EN BETROUWBARE DIERENKLINIEK? Dierenkliniek De Berg is uw moderne en kwalitatief goed uitgeruste dierenarts in Amersfoort voor huisdieren en paarden. Onze kliniek is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Dierengeneeskunde KNMvD, de Groep Geneeskunde Gezelschapsdieren GGG en de Groep Geneeskunde Paard GGP.
vara kassa
Ranzijn Dierenarts Amersfoort Ranzijn.nl.
Vlooien en teken bij honden. Vlooien en teken bij katten. Je bestelling afronden. Ranzijn Dierenarts Amersfoort. Ranzijn Dierenarts Amersfoort. De Zonnecel 15 3815 KN Amersfoort. De Ranzijn dierenarts is een volledig uitgeruste dierenartsenpraktijk met gekwalificeerd personeel. De praktijk beschikt over o.a.
home ABC voor Dieren.
Klik hier voor de voorwaarden. 50, korting op castratie en sterilisatie hond. Klik hier voor de voorwaarden. P ijnloos steriliseren met behulp van een kijkoperatie. De voordelen zijn duidelijk: door slechts 2 piepkleine openingen in de buikwand wordt de hond geopereerd.
Dierenkliniek Keistad Amersfoort Met liefde voor uw huisdier!
Dierenkliniek Keistad op de rand van het Leusderkwartier en het Bergkwartier. Uw vriendelijke lokale dierenarts in Amersfoort. Onze moderne en kwalitatief goed uitgeruste dierenkliniek is gelegen op de hoek van de Kapelweg en de van Bemmelstraat. U kunt bij ons in de buurt gemakkelijk gratis parkeren.
Kring Dierenartsen Amersfoort en Leusden.
Een groot aantal dierenartsen en hun praktijken uit Amersfoort, Leusden en Hoogland werkt intensief samen om tot een steeds betere kwaliteit van de zorg voor uw huisdier te komen. Deze dierenartsen organiseren al jaren gezamenlijk een avond en weekendspoeddienst, blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door middel van nascholing en houden regelmatig intercollegiaal overleg.

Contacteer ons