Meer resultaten voor dierenarts amersfoort

dierenarts amersfoort
Home.
3813 PA Amersfoort Schothorst. Telefoonnummer: 033 4 806 807. Een afspraak maken? Dat kan zowel TELEFONISCH als ONLINE. Online een afspraak maken? Een consult duurt bij ons 20 minuten. Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 900: tot 1800: u. Zoals wellicht bekend gaat bij een aantal artikelen de BTW van 6% naar 9%. Bij ons geldt dat uitsluitend voor medicijnen. Voor spoedgevallen buiten de openingstijden van de praktijk kunt u het spoednummer bellen.: 0900 5 009 009. U wordt dan automatisch doorgeschakeld naar de dienstdoend dierenarts.
Stichting De Fret Toon onderwerp dierenarts amersfoort.
Weet iemand een goede dierenarts voor mijn fretje in de omg Amersfoort? Zelf zat ik aan ABC voor dieren te denken maar ik heb geen idee of hun verstand hebben van fretten en dierenartsen willen nog wel eens zeggen dat ze dat wel hebben terwijl dat niet zo is bv: ik mocht best met mijn reptiel langs komen maar ze wisten niet wat een mestonderzoekje inhield voor zo'n' beestje.
Dierenarts: want ook dieren in Vathorst mogen gezond zijn Vathorst.
Via de websites kunt u informatie vinden over openingstijden, vaccinaties, consulten, behandelingen, onderzoeken van uw huisdier en nog veel meer. Elke dierenarts streeft ernaar om uw huisdier alle aandacht, zorg en begeleiding te geven die het nodig heeft en nemen ook graag de tijd om u uitgebreid te informeren en uw vragen te beantwoorden.
Elske Klein Dierenarts, acupuncturist.
Vanaf augustus 2013. is deze site vernieuwd! Nu met Gastenboek., Nieuws en nog veel meer. Alleva Plus diervoeding. Speciale voeding nu ook. bij ons te koop! Acupunctuur Dierenarts dierenpraktijk diervoeding homeopatisch Soest welkom. Powered by Wordpress. Design by Online Lån.
Arcadis.
Dierenartsen TammeRatten.nl. Dierenartsen TammeRatten.nl.
Cinemadreef 2, 1325 EM Almere, 0365377074. Andy Warholstraat 15, 1328 LA Almere, 0365497104. Kampereiland 13-15, 3524CZ Utrecht, 030-2898939. Rattige Dierenarts: Karin Salomons, aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag. Ranzijn Dierenarts Amersfoort. De Zonnecel 15. 3815 KN Amersfoort. Telefoon: 033 47 26 040.
Spoed Dierenartspraktijk Hoogland.
U wordt dan direct doorverbonden met de dienstdoende dierenarts. De Kring Dierenartsen Amersfoort en Leusden, waar wij onderdeel van zijn, heeft een eigen spoeddienst tot 21 uur s avonds en op zaterdag en zondag van 9.00 uur tot 21.00 uur.
Beter Beest Dierenarts met sociaal tarief Sociaalplein Leusden.
Bij vragen kunt u bellen, zij staan u graag te woord. Kaart wordt geladen. Beter Beest Dierenarts met sociaal tarief Hendrik van Viandenstraat 33 Amersfoort. Beter Beest Dierenarts met sociaal tarief. Hendrik van Viandenstraat 33 3817AA Amersfoort. Terug naar kaart.
home ABC voor Dieren.
P ijnloos steriliseren met behulp van een kijkoperatie. De voordelen zijn duidelijk: door slechts 2 piepkleine openingen in de buikwand wordt de hond geopereerd. Als eerste kliniek van Amersfoort beschikken wij over lasertherapie. Laser is zeer effectief in de behandeling van gewrichtspijn, wondgenezing en bij huidklachten.
Dierenkliniek Leusden eerstelijns dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren.
Warmte, betrokkenheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit horen bij ons. Wij zijn een vernieuwde en volwaardige eerstelijnspraktijk voor de regio Leusden en Amersfoort. Honden, katten, konijnen en knaagdieren krijgen hier dé plek en aanpak die bij hen past. Kom en kijk eens bij ons binnen!

Contacteer ons