Zoeken naar holistische dierenarts amsterdam

holistische dierenarts amsterdam
Den Hoek Den Hoek holistische praktijk voor dier en mens.
Op onze site kunt u een video over goudkorrels implanteren bekijken.Verder een interview met Eric Laarakker over de Holistische behandelwijze. Lees ook op onze site over Prolotherapie: een therapievorm ter Lees verder. Geplaatst op 16 maart 2014 Door A Kuperus.
adwords
Dierenarts Winnie Holistisch Dierenarts Winnie.
Hallo, ik ben Dierenarts Winnie, gepassioneerd door acupunctuur en homeopathie. Sinds mijn afstuderen in 95 wijd ik mezelf aan holistische diergeneeskunde. Ik volgde veelvuldige bijscholingen in binnen en buitenland om jullie dieren beter te kunnen helpen. Acupunctuur, homeopathie en de juiste voeding zijn in staat een groot aantal klachten te verlichten bij vele huisdieren, ook hun gedrag wordt vaak positief beïnvloed.
Sea
Contact Holistisch Dierenarts Winnie.
in straal van 40 km rond Diest 3290. Dierenartsenpraktijken waar ik standaard mee samenwerk. DnA Dierenartsencentrum Herent. t Derde Oor Dierenartsencentrum Olen. Dierenartsencentrum Herckenrode Kuringen of Halen. Dierenartsenpraktijk Artis Diepenbeek. Dierenkliniek De Poort Lanaken. Holistisch dierenarts winnie. Telefoon / Whatsapp.
https://www.keyboost.de/de/default/2008908/Backlinks.aspx
Caspar.
Cursus Connectietensor en Lecher antenne. Gedurende een periode van twee jaar praktijkopleiding in de Holistische Praktijk voor Dieren Den Hoek. Internationale opleiding veterinaire acupunctuur IVAS met examen in VS. Kruidenvakopleiding bij Ingrid Kropf. IVAS Chinese Herbal Medicine. Broekman heeft naast zijn werk bij de Spoedkliniek voor Dieren te Amsterdam bij diverse praktijken in Nederland gewerkt. Variërend van keizersnedes bij een koeien, een paard met koliek en een Teckel met een hernia kwam Broekman uiteindelijk in Amsterdam als dierenarts te werken.
Alternatieve Diergeneeskunde Amsterdam.
De behandeling gebeurt conform de behandelmethode zoals uitgewerkt door Eric Laarakker. Bij de praktijk voor Alternatieve Diergeneeskunde Amsterdam gaat men er vanuit dat elk dier uniek is, met eigen behoeftes. Op grond van deze visie bepalen we wat het beste voor uw huisdier is. U kunt bij de praktijk van ADA terecht voor.: Acupunctuur volgens de methode van Erik Laarakker. Gediplomeerd dierenarts Caspar Broekman behandelt kleine huisdieren en paarden, gericht op het individu.
Drs. Stefan Veenstra Natuurlijk Gezonde Dieren.
Na zijn opleiding tot dierenarts heeft hij de acupunctuuropleiding van de NAAV Nederlandse Arts en Acupunctuur Vereniging, STEHD Stichting Educatie Holistische Diergeneeskunde, IVAS en Chinese kruiden cursus van de NAAV gevolgd. Hiernaast probeert hij, middels vele internationale nascholingen, zo goed mogelijk op de hoogte te blijven op het gebied van de TCVM en reguliere diergeneeskunde. Verder heeft Stefan zich gespecialiseerd in gemmotherapie, bloesemtherapie, orthomoleculaire voeding, darmtherapie en goudacupunctuur. De grootste interesses liggen in de behandeling van artrose, dermatologie, darmproblemen en oncologie. Stefan Veenstra is aangesloten bij de Samenwerkende Nederlandse Veterinaire Acupuncturisten SNVA. In 2015 heeft hij Stichting Integratieve Diergeneeskunde opgericht om de integratie tussen de verschillende diergeneeskundes te bevorderen en onderzoek te doen. Stefan is getrouwd met Linda en heeft 3 kinderen. In zijn vrije tijd is Stefan graag aan het klussen en buiten in het bos te vinden met het gezin naast vrouw en kinderen met 2 honden. 1079 HH Amsterdam.
Natuurlijk Gezonde Dieren.
Meer informatie kunt u vinden op: www.stichtingintegratievediergeneeskunde.nl en via Facebook. Wij zullen met veel liefde en energie zorgdragen voor een natuurlijk gezond dier en mens. Stefan en Linda Veenstra. Met spoed de dierenarts nodig? 1079 HH Amsterdam. Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Het Ilperveld Praktijk voor Holistische Diergeneeskunde.
Bij de holistische geneeswijze gaat men uit van drie lagen: fysiek, energetisch en emotioneel/spiritueel. De oorzaak van het probleem wordt opgespoord en vanuit de diverse invalshoeken aangepakt om zo een betere en diepere genezing te verkrijgen. Zeker bij chronische klachten, gedragsproblemen, ouderdomsklachten en problemen waarbij geen duidelijke diagnose te stellen is, is een holistische benadering uitermate geschikt.

Contacteer ons