Meer resultaten voor prijslijst dierenarts

prijslijst dierenarts
Prijslijst Dierenkliniek Spanbroek.
Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend. 1715 GS Spanbroek. 0226 76 90 50 0226 76 90 50. Wij zijn uw dierenarts voor gezelschapsdieren in.:
Tarieven Dierenkliniek Bilthoven Zeist Soest dierenarts dierspecialist Den Dolder Maartensdijk.
knie-operatie gescheurde kruisband vanaf, afhankelijk van methode en gewicht: 750., gebitsreiniging/behandeling hond / kat vanaf excl anesthesie: 86., Voor consulten en behandelingen door de oogspecialist gelden andere tarieven. Bij ons kunt u contant afrekenen, pinnen voorkeur of op rekening betalen via FAMED.
Tarieven Groepspraktijk Dierenartsen.
Zo hoeft u niet in paniek op zoek naar een andere dierenarts. Groepspraktijk Dierenartsen is een grote organisatie met moderne apparatuur. Hierdoor kunnen wij de meeste onderzoeken / behandelingen zelf uitvoeren en hoeven wij u bijna nooit door te sturen naar een andere kliniek.
Prijslijst: wat kost een dierenarts? Dierenkliniek Elze in Enschede.
helder over de tarieven. Prijslijst: Wat kost een dierenartsbezoek? U wilt graag weten wat een bezoek aan de dierenarts kost. Dat snappen wij. Daarom geven we u op deze pagina een overzicht van de prijzen van een aantal handelingen. Wij vinden dat diergeneeskundige zorg toegankelijk en betaalbaar moet zijn.
Dierenarts tarieven Dierenarts PETcomfort.
Wanneer de reistijd vanaf de kliniek naar uw woning meer dan 10 minuten bedraagt wordt er een toeslag van 2000, in rekening gebracht bovenop de consult kosten. Voor een huisbezoek in de wijken De Meern, Vleuten en Leidsche Rijn en omstreken wordt een toeslag van 2500, bovenop de consult kosten in rekening gebracht. Dierenarts aan huis.
Tarieven Dierenarts Keizerskroon in Papendrecht.
Over Dierenarts Keizerskroon. Over Dierenarts Keizerskroon. Kosten van onze behandelingen en operaties. Tarieven Dierenarts Keizerskroon. Transparantie over de kosten. Alles begint met vertrouwen. Dierenarts Keizerskroon hanteert eerlijke prijzen en is daar transparant over. U kunt er bij ons vanuit gaan dat wij u geen onzin verkopen en staan voor ons advies.
Tarieven Dierenkliniek Muggenburg Schagen.
Wij zijn ook kundig in het doen van orthopedische ingrepen als elleboog operaties LPC en knieoperaties VKB, kunstteugel dan wel TTA techniek, neem contact op met onze kliniek voor uitgebreide informatie. Deze orthopedische chirurgische ingrepen zullen gedaan worden door een specialistische chirurg dierenarts, en dienen in goed onderling overleg te worden ingepland.
Prijslijst van de meest voorkomende handelingen Dierenkliniek Broerdijk 2019.
We doen ons best om de prijslijst zo actueel mogelijk te houden. Aan deze online prijslijst kunnen geen rechten ontleend worden. Wil je meer informatie over onze prijzen? Neem direct contact met ons op. Ma en woe 9.00 19.30 uur.
TARIEVEN Dierenarts Oostkapelle Zeeland.
Kennelhoest kat volgende: 4180., Myxomatose en RHD 1ste konijn incl. tweede en volgende konijnen. officieel Europees dierenpaspoort. herhalingsvaccinaties binnen 6 weken. zuurstof en isofluraan. operatie set en materiaal incl. gebruik operatiekamer en assistente per minuut. operatie tarief dierenarts per minuut.
Tarieven gouda.
Een onderdeel van het kwaliteitssysteem van Sterkliniek Dierenartsen is dat elke dierenarts en paraveterinair elk jaar aan een verplicht aantal nascholingsuren moet voldoen. Dit is uniek in onze beroepsgroep. De medische wereld blijft zich continue ontwikkelen, dankzij de nascholing blijven de Sterkliniek-medewerkers.

Contacteer ons