Op zoek naar dierenarts tarieven?

dierenarts tarieven
Enkele tarieven Dierenkliniek Putten.
Home / De Kliniek / Tarieven. Bekijk hieronder enkele tarieven van Dierenkliniek Putten, de prijslijst hieronder is een indicatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. HDED röntgen officieel voor rassen met 4 opnames/elleboog. HDED röntgen officieel voor rassen met 2 opnames/elleboog.
Dierenartsen Oisterwijk Tarieven.
Home Gezelschapsdieren Tarieven. Het vaccinatietarief is inclusief gezondheidscheck van uw huisdier. Als er meerdere vaccinaties worden gegeven of als u meerdere dieren laat vaccineren wordt er een kortingstarief in rekening gebracht. Voor ons vaccinatie schema klik hier. Cocktail Kennelhoest Besmettelijke HondenHoest.
Tarieven Dierenarts Noord-Holland.
Mocht u zonder afspraak naar de praktijk willen komen, is het verstandig om eerst even telefonisch contact met ons op te nemen. Zo weet u zeker of er iemand op de praktijk aanwezig is of niet. Huis-aan-huis Dierenarts Noord-Holland rijdt bij u langs.
Tarieven Dierenkliniek Bilthoven Zeist Soest dierenarts dierspecialist Den Dolder Maartensdijk.
De tarieven 2018 van veel voorkomende behandelingen zijn.: Visite exclusief consult vanaf, afhankelijk van de afstand: 730., Vaccinatie hond onderstaande tarieven zijn inclusief een consult. DHP L4 cocktail: 5095., L4 ziekte van weil: 5095., DHP L4 besmettelijke hondenhoest neusdruppelmethode: 6795.,
Tarievenoverzicht van behandelingen dierenarts Dierenziekenhuis Eindhoven Dierenarts Eindhoven 040-3040054 Marconilaan 26 5621 AA Eindhoven.
Het is altijd een prettige gedachte als je weet dat je ergens niet te veel voor betaalt. Voor een dienst als de dierenarts is het vrij moeilijk in te schatten wat je betaalt. Je betaalt namelijk voor het consult, de enting en/of de castratie. En die prijzen verschillen per praktijk. Maar wat ook verschilt per praktijk is de aandacht die je krijgt, de duur van een consult, of je dier wordt nagekeken voor de enting en de veiligheid van de narcose. Aangezien we bij Dierenziekenhuis Eindhoven geen consessies doen kiezen wij voor de prettigste manier van werken, dat houdt in: tijd voor u als eigenaar, volledig lichamelijk onderzoek voor de enting, de meest veilige narcose en constante checks van opgenomen dieren na een operatie. Onze tarieven zijn gebaseerd op deze gedachte en wij noemen dat een eerlijke prijs.:
Tarieven Mobi Dierenarts.
De dierenarts aan huis laten komen, dat klinkt duur maar dat hoeft niet zo te zijn. U betaald bij ons géén toeslag op het consult als u kiest voor een huisvisite. Wij bieden een persoonlijke service aan huis voor een eerlijke prijs. Hoe werkt het? Wanneer u een afspraak heeft op de praktijk dan gelden alle onderstaande tarieven.
Tarieven Dierenkliniek Onderbanken.
Iedere dierenarts is van overheidswege verplicht zijn eigen prijzen te bepalen op basis van de gemaakte kosten. Dit is voor iedere praktijk anders. Dit verklaart de soms grote prijsverschillen tussen verschillende praktijken. Bij de prijsbepaling spelen veel verschillende factoren een rol.: Een kleine praktijkruimte aan huis vergt minder investering dan een goed ingericht bedrijfspand. Een complete inrichting kost veel geld. Zonder apparatuur zijn de tarieven van consult en operaties dan ook lager.
Tarieven Aadal.
Chippen inclusief registratie i.c.m. Chippen inclusief registratie nest, per pup/kitten. Chippen exclusief registratie nest, per pup/kitten i.c.m. nest vanaf 3 kittens of pups. Prijzen zijn inclusief.: 21 % BTW. Bij operaties: standaardmedicatie, nacontrole en hechtingen verwijderen. Bij entingen inclusief consult.
Onze tarieven Dierenkliniek Ridderkerk.
Sterilisatie konijn afhankelijk van gewicht, excl extra pijnstilling vanaf 17500., Alle andere operaties: tarief op basis van tijd, gebruikte apparatuur en verbruikte materialen en nacontrole. Algemeen bloedonderzoek excl. bloedafname vanaf 5330., Ontlastingsonderzoek wormeieren 1360., Bloedafname vanaf 1690., Toelichting tarieven dierenartsen.
Tarieven Dierenkliniek Kortenoord.
Bij alle operaties kunt u vooraf aan de dierenarts om een globale kostenraming vragen. Zo weet u waar u aan toe bent. Progesterontest per keer. Voor medicijnen berekenen we verzendkosten. Voor receptvrije producten boven de 7500, worden geen verzendkosten berekend.

Contacteer ons