Meer resultaten voor dierenarts prijzen

dierenarts prijzen
Tarievenlijst en algemene voorwaarden Caressa Dierenziekenhuizen.
Prijzen per 1 januari 2016. De prijs van onze zorg is een belangrijk punt. Nog belangrijker is wat wij voor deze prijs bieden. Lees op de pagina de kwaliteit bij Caressa wat wij onder kwaliteit verstaan en welke zorg Caressa biedt voor uw dier. Ontwormingsmiddelen voor de kat 1000, 1500., Caressa kattenvoeding 1556, 4666., Caressa hondenvoeding 1549, 6226., Vlo producten hond 1465, 4000., Ontwormingsmiddelen voor de hond 900, 1500., Vlo producten kat 1465, 3000., Tekenmiddelen voor de hond 2000, 4000., Dierenarts dierenkliniek Leidsche Rijn.
condensdroger
Tarieven De Klomp dierenartsen.
Dierenarts De Klomp. Kalender De Klomp. Team De Klomp. Narcose met bewaking. Röntgen en echografie. Röntgen en echografie. Honden en kattengedrag. Alles over uw huisdier. Alles over uw hond. Alles over uw kat. Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes?
daikin
Onze tarieven Dierenkliniek Muggenburg.
Alle prijzen zijn inclusief 21 % btw, en inclusief narcose o.a. gasnarcose bewaking en medicatie die u mee naar huis krijgt na de operatie. Voor uitgebreide chirurgische ingrepen kunt u de kliniek bellen dan wel mailen, zodat wij een offerte op maat kunnen maken. Dit is bv afhankelijk van de grootte van bult, of het kwaadaardig is of niet en hoe zwaar uw dier is en hoe het met zijn verdere gezondheid is. Vaak is het daarom noodzakelijk dat uw dier eerst op consult komt. Wij zijn ook kundig in het doen van orthopedische ingrepen als elleboog operaties LPC en knieoperaties VKB, kunstteugel dan wel TTA techniek, neem contact op met onze kliniek voor uitgebreide informatie. Deze orthopedische chirurgische ingrepen zullen gedaan worden door een specialistische chirurg dierenarts, en dienen in goed onderling overleg te worden ingepland.
dierenarts almere
Tarieven Dierenkliniek t Ossehoofd.
Om toch wat houvast te geven hierbij een aantal prijzen die u als indicatie moet beschouwen. Onderstaande prijzen zijn exclusief de beoordelingskosten van de raad van beheer! Kosten van de beoordeling van Raad van Beheer via de praktijk te voldoen.
vrieskast
Tarieven/prijzen Sterkliniek Dierenartsen Utrecht.
Vaccinaties op Maat. Dierenarts bij u thuis. Alles over katten. Alles over honden. Alles over konijnen. Alles over cavia's.' Online afspraak maken. Vraag of opmerking e-mailen. Home Over ons Tarieven. Online afspraak maken. 030 233 23 20. Stuur uw vraag. Bedenk dat geen dierenartspraktijk hetzelfde is en daardoor is het vergelijken van prijzen lastig.
brandblusser
Tot honderden euro's' prijsverschil tussen dierenartsen RTL Nieuws.
Een groter aanbod van dierenartsen zorgt dus niet per se voor lagere prijzen, merkt de vergelijkingssite op. Het grootste, bekende prijsverschil bedraagt 370 euro. Dat is het verschil voor een castratie bij een grote hond tussen een dierenarts in Berlicum 225 euro en een dierenarts in Hillegom 595 euro.
Prijzen Dierenarts Overschie.
Menu Spring naar inhoud. Onze prijzen zijn betaalbaar en de kwaliteit hoog. Natuurlijk zijn de handelingen en mogelijkheden veel uitgebreider. dan wij op deze pagina kwijt kunnen. Daarom hierbij de prijzen. van de meest toegepaste handelingen. Bel gerust voor informatie.
Tarieven Stichting MaxiDier. Een dierenarts met Maximale zorg voor je dier voor een minimale prijs.
Voor grotere honden graag contact opnemen. Prijzen voor operaties zijn inclusief consult, pijnstilling en nazorg. Over het algemeen wordt er gebruikt gemaakt van oplosbaar hechtmateriaal en wordt er onderhuids gehecht. U hoeft hiervoor dus niet terug te komen tenzij de dierenarts anders voorschrijft.
Tarievenoverzicht van behandelingen dierenarts Dierenziekenhuis Eindhoven Dierenarts Eindhoven 040-3040054 Marconilaan 26 5621 AA Eindhoven.
Het is altijd een prettige gedachte als je weet dat je ergens niet te veel voor betaalt. Voor een dienst als de dierenarts is het vrij moeilijk in te schatten wat je betaalt. Je betaalt namelijk voor het consult, de enting en/of de castratie. En die prijzen verschillen per praktijk.
Prijzen PCS Dierenartsen.;
Zoals is bijvoorbeeld de operatieprijs van een hond van 11 en 19 kg verschillend, ook al vallen beiden binnen de 10 20 kg-klasse. Prijzen zijn inclusief narcose en pijnstiller, maar exclusief kap of medical pet shirt. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Contacteer ons