Resultaten voor consultkosten dierenarts

consultkosten dierenarts
Tarieven Pets Health dierenkliniek Nieuwegein Diebo Huisdierwereld.
De meerprijs is 25 per 10 minuten. Het verwijderen van tanden en/of kiezen kan tijdens de gebitsbehandeling plaatsvinden. De kosten hiervoor bedragen ook 25 per 10 minuten. Onze dierenarts geeft u graag een indicatie gebaseerd op het gebit van uw huisdier.
haar
Kosten van behandelingen bij de dierenarts Dierenarts.nl.
Om een indruk te krijgen van de prijs/kwaliteit verhouding van jouw dierenarts, kunt je de dierenarts vragen stellen over hoe zijn prijs is opgebouwd. Ook kan je tijdens het landelijke evenement Binnen bij de Dierenarts verschillende praktijken bezoeken voor een kijkje achter de schermen.
drachten
Tarieven Prijzen Kosten dierenarts MARK Vleuterweide.
Maakt u zich zorgen over de medische kosten van uw bezoek aan de dierenarts? MARKdierenarts raadt u altijd aan om uw huisdier te verzekeren aangezien een ongelukje in een klein hoekje zit en kosten voor een bezoek aan de dierenarts in sommige gevallen op kunnen lopen.
inbouwspots led
Dierenkliniek Kerkelanden, uw dierenarts voor Hilversum en Het Gooi.
Het is meestal niet mogelijk om, zonder uw huisdier gezien te hebben, een prijsopgave te doen voor een behandeling of operatie. Wij zullen u dan vragen om een afspraak bij de dierenarts te maken. Deze kan dan, na onderzoek, een passend advies en tevens een prijsindicatie geven.
Tarieven Nanda Dierenkliniek Dierenarts Zwolle.
Blijf op de hoogte. Wilt u als eerste de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen per mail ontvangen? Meld u dan nu aan! Diergeneeskunde van een hoge kwaliteit om zo de beste zorg te kunnen leveren voor uw huisdier. 2015 Nanda Dierenkliniek Dierenarts Zwolle.
Tarieven/prijzen Sterkliniek Dierenartsen Utrecht.
Betaling uitsluitend PIN of CONTANT. 3513 EX Utrecht. 030 233 23 20. 3511 VH Utrecht. 030 230 00 83. 3526 HE Utrecht. 030 288 22 90. 2018 Sterkliniek Dierenartsen Utrecht. Geneeskunde Konijnen Cavia's.' Vaccinaties op Maat. Dierenarts bij u thuis.
Dierenarts consult Kassa.
Wat betreft mijn hond is het nog steeds niet goed, vandaag voor de derde keer naar de dierenarts geweest, bloed afgenomen en hij laat het bloed op alles testen wat maar mogelijk is want ze heeft nog steeds last van verschrikkelijke krampen.
Tarieven De Klomp dierenartsen.
Open dag 2018. Dierenarts De Klomp. Dierenarts De Klomp. Kalender De Klomp. Team De Klomp. Narcose met bewaking. Röntgen en echografie. Röntgen en echografie. Honden en kattengedrag. Alles over uw huisdier. Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes?
Onze tarieven Dierenkliniek Ridderkerk.
Castratie konijn afhankelijk van gewicht, excl extra pijnstilling vanaf 12000., Sterilisatie konijn afhankelijk van gewicht, excl extra pijnstilling vanaf 17500., Alle andere operaties: tarief op basis van tijd, gebruikte apparatuur en verbruikte materialen en nacontrole. Algemeen bloedonderzoek excl. bloedafname vanaf 5330.,
Tarieven Dierenartspraktijk Landsmeer.
In uw regio. Dierenarts Amsterdam Noord. In betrokkenheid deskundigheid. Daarom staan wij 7 dagen per week 24 uur per dag paraat. Wij vinden het belangrijk om open, duidelijk en transparant met onze klanten te communiceren. De gezondheid van uw dier staat natuurlijk altijd centraal maar het is ook belangrijk om helder te zijn in onze tarieven.

Contacteer ons