Resultaten voor goedkope dierenarts rotterdam

goedkope dierenarts rotterdam
Prijzen Dierenarts Overschie.
Consult klein 20 ratten / cavias / konijnen / vogeltjes / etc. Castratie kater 49. Castratie reu vanaf 115 afhankelijk van grootte. Sterilisatie teef inclusief medicijnen en nazorg. Sterilisatie poes 100. Chippen 25 bij behandeling consult / operatie / enting / etc.
dierenarts
Caressa Dierenziekenhuis Rotterdam Caressa Dierenziekenhuizen.
Bent u op zoek naar een goede dierenarts of dierenkliniek dan weet u dat u bij ons aan het juiste adres bent. Bij Caressa vinden we kwaliteit en goede zorg ontzettend belangrijk, daarom kunt u bij Caressa 24/7 bij ons terecht. In Rotterdam hebben wij ons nieuwe dierenziekenhuis aan de Goudsesingel 97 geopend!
airco kopen
Dierenkliniek Crooswijk.
We bieden deskundige zorg, persoonlijke aandacht, duidelijke communicatie en eerlijke prijzen. Ons pand is gevestigd op de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam waar wij ons volledig inzetten voor de beste zorg aan uw huisdier. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer: 010 411 23 26. Bent u op zoek naar een dierenarts in Rotterdam?
dierenarts almere
Home.
Rotterdam 010 291 0060. Heeft u geen tijd of vervoer om naar de dierenarts te gaan? Is uw kat allergisch voor zijn reismandje? Dan hebben we de oplossing voor u! Laat de dierenarts bij u aan huis komen voor de jaarlijkse vaccinatie, check up of voor het chippen.
vriezer
Tarieven dierenarts Rotterdam.
Vragen of afspraak maken? Neem dan contact op met Dierenziekenhuis Rotterdam via het getoonde reactieformulier of bel direct: 010 492 51 51. Prijzen kunnen per kliniek verschillen Toelichting tarieven Dierenziekenhuis Rotterdam. Criteria van een goede dierenkliniek Hoe kies ik een goede dierenarts uit?
beste stofzuiger
Minimax dierenartsenpraktijk Dierenopvangcentrum Rotterdam Dierenbescherming.nl.
Bij Dierenopvangcentrum Rotterdam hebben we ook een Minimax dierendokter, waarbij huisdiereigenaren met een uitkering van de gemeente Rotterdam tegen minimale kosten hun huisdier hond, kat, konijn of knaagdier kunnen laten behandelen. Minimale kosten voor mensen met een uitkering. Er zijn meer mensen dan ooit die elke cent moeten omdraaien. Soms doen ze van pure wanhoop hun geliefde huisdier weg, omdat ze de dierenarts niet kunnen betalen.
Dierenarts praktijk Lammers te Nesselande Rotterdam.
Dierenartspraktijk Lammers is een gezelschapsdierenpraktijk waar op eerstelijns en gedeeltelijk op tweedelijns niveau gezelschapsdieren zoals honden en katten, maar ook konijnen, knaagdieren, fretten, vogels en. Als u op zoek bent naar een goedkope dierenarts in Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel of Zevenhuizen, is Dierenartsenpraktijk Lammers echt iets voor u.
Dierenkliniek Rotterdam Betere zorg voor uw beste vriend.
Het team van dierenkliniek Rotterdam zorgt al zeventig jaar met passie voor uw huisdier. Algemene diergeneeskunde, uitgebreide diagnostiek, chirurgie, laparoscopische sterilisatie, orthopedie, te veel om op te noemen. Wij hebben alles in huis en hoeven u zelden of nooit door te sturen.
Budgetkliniek Betaalbare dierenarts voor minima.
Wij zijn echt op het randje aan het werken van wat mogelijk is, en mogelijk zelfs in het negatieve aan het werken. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, zal er niet de hele dag een dierenarts aanwezig zijn.

Contacteer ons