Meer resultaten voor holistische dierenarts

holistische dierenarts
Dierenartspraktijk Van Nature Holistische diergeneeskunde.
De dierenarts van dierenartspraktijk van Nature kan uw dier behandelen met verschillende aanvullende therapie├źn, zoals osteopathie, chiropractie, manuele therapie, craniosacraaltherapie, acupunctuur, neuraaltherapie, prolotherapie, voedingsadviezen en natuurgeneesmiddelen, waaronder westerse fytotherapie, Chinese kruiden, homeopathie, Bach bloesems en frequentiemiddelen. De missie van de praktijk is om het welzijn van zoveel mogelijk dieren te verbeteren.
vloerkleed
Het Ilperveld Praktijk voor Holistische Diergeneeskunde.
Bij de holistische geneeswijze gaat men uit van drie lagen: fysiek, energetisch en emotioneel/spiritueel. De oorzaak van het probleem wordt opgespoord en vanuit de diverse invalshoeken aangepakt om zo een betere en diepere genezing te verkrijgen. Zeker bij chronische klachten, gedragsproblemen, ouderdomsklachten en problemen waarbij geen duidelijke diagnose te stellen is, is een holistische benadering uitermate geschikt.
kosten relatiebemiddeling
Dierenarts holistisch Home.
worden tevens belicht. Gegevens van de praktijk waar ik gesitueerd ben, staan vermeld op deze website. Paarden worden op locatie behandeld. Disciplines in holistische diergeneeskunde. Dierenarts Ruth Boerekamp. Praktijk voor o.a. acupunctuur, chiropractie, homeopathie. Dierenarts Ruth Boerekamp. Paard en gezelschapsdieren.
nederlandse artiesten
Praktijk en Apotheek voor Holistische Diergeneeskunde: Dierenartsenpraktijk Bio Mentor.
car rental dubrovnik airport
Den Hoek Den Hoek holistische praktijk voor dier en mens.
Op onze site kunt u een video over goudkorrels implanteren bekijken.Verder een interview met Eric Laarakker over de Holistische behandelwijze. Lees ook op onze site over Prolotherapie: een therapievorm ter Lees verder. Geplaatst op 16 maart 2014 Door A Kuperus.
Holistische behandeling Den Hoek.
Bij de holistische geneeskunde kijken we naar het dier vanuit drie lagen.: Het komt vaak voor dat het probleem van het dier meerdere oorzaken heeft. Bij holistsiche geneeskunde proberen wij deze meerdere oorzaken te vinden en deze allemaal te behandelen.
Holistisch dierenarts.
Wij hopen daarnaast in de toekomst nog een andere holistisch dierenarts bereid te vinden om regelmatig in onze praktijk aanwezig te zijn voor holistische consulten. Hierover houden wij u op de hoogte. Tevens hebben wij goede ervaringen met Holistische Praktijk Den Hoek in Den Bilt.
Home Holistische Dierenartsen.
De studiegroep organiseert bijeenkomsten waarbij informatie wordt uitgewisseld over diergeneeskundige onderwerpen. En eens in de twee jaar een symposium omver een acuteel onderwerp. In het verleden zijn er symposia geweest over alternatieven voor antibiotica in de landbouwhuisdierensector. 2017 Holistische Dierenartsen Powered by AllUnited.
Home Natuurlijk Gezondheidscentrum voor Dieren De Oase.
Met uw zieke hond, kat, konijn of knaagdier kunt u terecht bij de holistische dierenarts die met een scala aan geneeswijzen gaat proberen om uw dier weer gezond te krijgen. De dierenarts, Tannetje Koning, geeft lezingen in heel het land over diverse onderwerpen: voeding, entingen, homeopathie, kruiden en eventuele andere onderwepen waar ze verstand van heeft.

Contacteer ons