Zoeken naar holistische dierenarts

holistische dierenarts
Holistisch Dierenarts: Home.
Bevorder de gezondheid en creer de basis voor herstel. Back to Balance, praktijk voor integratieve diergeneeskunde, is opgezet door Hélène Versteeg-Severing, dierenarts en natuurgeneeskundig therapeut. Binnen onze praktijk wordt de kennis uit de wetenschappelijke reguliere geneeskunde geïntegreerd met natuurlijke, complementaire therapieën.
whirlpool
Drs. Stefan Veenstra Natuurlijk Gezonde Dieren.
Gelukkig zien steeds meer dierenartsen en baasjes dat er meer is dan symptomen en de bestrijding ervan. Na zijn opleiding tot dierenarts heeft hij de acupunctuuropleiding van de NAAV Nederlandse Arts en Acupunctuur Vereniging, STEHD Stichting Educatie Holistische Diergeneeskunde, IVAS en Chinese kruiden cursus van de NAAV gevolgd.
taxi
Wat is holistisch?
Of dat de anaalklieren nooit meer leeggemaakt hoeven te worden door de dierenarts terwijl dat vroeger elke maand moest gebeuren. En zo zijn er vele voorbeelden te geven. Andersom werkt het ook. Als het hele hondje beter in balans is gekomen, dus als het hele systeem beter werkt, dan is de kans dat die nekhernia nog klachten gaat geven nog maar heel klein. Nu, dit was een lesje holistische diergeneeskunde.
beveiligingscamera
Links.
Holistische dier geneeswijze. Praktijk / opleidingcentrum holistische diergeneeskunde in de Bilt. Opgericht door Eric Laarakker Ook zeer informatieve site! Stichting Educatie Holistische Diergeneeskunde Den Hoek / De Bilt Opleidingen en o.a. doorverwijs lijst van hier afgestudeerde dierenartsen en therapeuten. Holistische dierenarts en paarden-academie natuurlijke paardenhouderij.
Den Hoek Den Hoek holistische praktijk voor dier en mens.
Geplaatst op 19 januari 2016 Door A Kuperus. Op onze site kunt u een video over goudkorrels implanteren bekijken.Verder een interview met Eric Laarakker over de Holistische behandelwijze. Lees ook op onze site over Prolotherapie: een therapievorm ter Lees verder.
Holistische diergeneeskunde HorseConnect.
Het streven is om in zijn algemeenheid in 2 á 3 behandelingen verbetering te zien zodat het paard samen met de eigenaar zelf weer gezond verder kunnen. Afbeelding 2: manuele lymfedrainage l en acupunctuur r, onderdeel holistische benadering. Als holistisch dierenarts vind ik preventie het allerbelangrijkste.
Karindehaas.nl Dierenarts Karin de Haas.
DAP de Haas behandelt niet alleen paarden en andere gezelschapsdieren met chronische problemen zoals darmklachten, mok, staart manen-eczeem, insulineresistentie, maagzweren, luchtwegproblemen en stalondeugden. Maar ook acute problemen, zoals peesblessures en zelfs koliek, worden steeds meer op holistische wijze benaderd en vinden hun weg naar deze praktijk waar gekeken wordt vanuit het dier! Karin maakt gebruik van inzichten uit de Traditionele Chinese geneeswijzen TCM, acupunctuur en kruiden, homeopathie en andere complementaire geneeswijzen. Dit levert een effectieve, oorzaakgerichte energetische therapie op, die vaak juist dan werkzaam is, waar andere therapieën falen. Bij deze praktijk kunt u ook terecht voor.: Vaccinaties met homeopatische bescherming. Betrouwbare minimalisering v ontwormingsmiddelen. kruiden, beweidingschema, mestonderzoek. Voedingsadviezen voor paarden ruwvoer en kruiden. Voedingsadvies voor hond kat Vers vlees, Barf. Insulinebepaling bij het paard. Dierenarts Karin de Haas, holistisch werkend dierenarts behandelt het dier in zijn totaliteit.
Dierenartspraktijk Van Nature Holistische diergeneeskunde.
De dierenarts van dierenartspraktijk van Nature kan uw dier behandelen met verschillende aanvullende therapieën, zoals osteopathie, chiropractie, manuele therapie, craniosacraaltherapie, acupunctuur, neuraaltherapie, prolotherapie, voedingsadviezen en natuurgeneesmiddelen, waaronder westerse fytotherapie, Chinese kruiden, homeopathie, Bach bloesems en frequentiemiddelen. De missie van de praktijk is om het welzijn van zoveel mogelijk dieren te verbeteren.
Dierenarts holistisch Home.
worden tevens belicht. Gegevens van de praktijk waar ik gesitueerd ben, staan vermeld op deze website. Paarden worden op locatie behandeld. Disciplines in holistische diergeneeskunde. Dierenarts Ruth Boerekamp. Praktijk voor o.a. acupunctuur, chiropractie, homeopathie. Dierenarts Ruth Boerekamp. Paard en gezelschapsdieren.
Praktijk en Apotheek voor Holistische Diergeneeskunde: Dierenartsenpraktijk Bio Mentor.

Contacteer ons