Zoeken naar holistische dierenarts

holistische dierenarts
Caspar.
Ik vind het ook beter bij mij als persoon passen en ik ben ervan overtuigd dat deze methode ook beter is voor het dier. Broekman is sinds 1997 werkzaam als reguliere dierenarts, sinds 2002 werkt hij vooral met alternatieve methoden voor diagnose en behandeling. Studie diergeneeskunde aan de Faculteit voor Diergeneeskunde in Utrecht. Acupunctuuropleiding NAAV afgerond met een scriptie over goudkorrel implantatie bij heupdysplasie. Cursus Connectietensor en Lecher antenne. Gedurende een periode van twee jaar praktijkopleiding in de Holistische Praktijk voor Dieren Den Hoek.
holistische massage
holistische diergeneeskunde healthcare-academy.
IVAS certification course in Veterinary Chinese Herbal Medicine. Informatie-avond Harmonics frequentiemiddelen en Den Hoek middelen 8 februari 2018. Lecher-antenne nascholingsdag Acupunctuur/TCM 10 febuari 2018. An Osteopatic approach in the Treatment of Small Animalls, lezing door Patricia Kortekaas 20 maart 2018.
dierenarts almere
Holistisch Dierenarts.
Een holistisch dierenarts benadert, bekijkt en behandelt het dier als een geheel en maakt daarbij gebruik van alle mogelijke diagnostische en therapeutische methodieken: reguliere diergeneeskunde, acupunctuur, manuele therapie/chiropractie, homeopathie, fytotherapie, Lechner therapie, VAS, neuraaltherapie en rijtechnische begeleiding. De holistische diergeneeskunde is nog complexer dan de reguliere en derhalve ook wel eens moeilijk te bevatten.
holistische massage
Home Natuurlijk Gezondheidscentrum voor Dieren De Oase.
Met uw zieke hond, kat, konijn of knaagdier kunt u terecht bij de holistische dierenarts die met een scala aan geneeswijzen gaat proberen om uw dier weer gezond te krijgen. De dierenarts, Tannetje Koning, geeft lezingen in heel het land over diverse onderwerpen: voeding, entingen, homeopathie, kruiden en eventuele andere onderwepen waar ze verstand van heeft.
Links.
Holistische dier geneeswijze. Praktijk / opleidingcentrum holistische diergeneeskunde in de Bilt. Opgericht door Eric Laarakker Ook zeer informatieve site! Stichting Educatie Holistische Diergeneeskunde Den Hoek / De Bilt Opleidingen en o.a. doorverwijs lijst van hier afgestudeerde dierenartsen en therapeuten. Holistische dierenarts en paarden-academie natuurlijke paardenhouderij.
Het Ilperveld Praktijk voor Holistische Diergeneeskunde.
Bij de holistische geneeswijze gaat men uit van drie lagen: fysiek, energetisch en emotioneel/spiritueel. De oorzaak van het probleem wordt opgespoord en vanuit de diverse invalshoeken aangepakt om zo een betere en diepere genezing te verkrijgen. Zeker bij chronische klachten, gedragsproblemen, ouderdomsklachten en problemen waarbij geen duidelijke diagnose te stellen is, is een holistische benadering uitermate geschikt.
Holistisch dierenarts.
Froukje heeft een mobiele dierenkliniek in Gees Drenthe en omgeving en komt enkele keren per jaar richting Hendrik-Ido-Ambacht om te titeren en voor holistische consulten. Wij hopen daarnaast in de toekomst nog een andere holistisch dierenarts bereid te vinden om regelmatig in onze praktijk aanwezig te zijn voor holistische consulten.
Dierenartspraktijk Van Nature Holistische diergeneeskunde.
De dierenarts van dierenartspraktijk van Nature kan uw dier behandelen met verschillende aanvullende therapie├źn, zoals osteopathie, chiropractie, manuele therapie, craniosacraaltherapie, acupunctuur, neuraaltherapie, prolotherapie, voedingsadviezen en natuurgeneesmiddelen, waaronder westerse fytotherapie, Chinese kruiden, homeopathie, Bach bloesems en frequentiemiddelen. De missie van de praktijk is om het welzijn van zoveel mogelijk dieren te verbeteren.
Den Hoek Den Hoek holistische praktijk voor dier en mens.
Op onze site kunt u een video over goudkorrels implanteren bekijken.Verder een interview met Eric Laarakker over de Holistische behandelwijze. Lees ook op onze site over Prolotherapie: een therapievorm ter Lees verder. Geplaatst op 16 maart 2014 Door A Kuperus.
Drs. Stefan Veenstra Natuurlijk Gezonde Dieren.
Gelukkig zien steeds meer dierenartsen en baasjes dat er meer is dan symptomen en de bestrijding ervan. Na zijn opleiding tot dierenarts heeft hij de acupunctuuropleiding van de NAAV Nederlandse Arts en Acupunctuur Vereniging, STEHD Stichting Educatie Holistische Diergeneeskunde, IVAS en Chinese kruiden cursus van de NAAV gevolgd.

Contacteer ons