Zoeken naar holistische dierenarts

holistische dierenarts
Drs. Stefan Veenstra Natuurlijk Gezonde Dieren.
Gelukkig zien steeds meer dierenartsen en baasjes dat er meer is dan symptomen en de bestrijding ervan. Na zijn opleiding tot dierenarts heeft hij de acupunctuuropleiding van de NAAV Nederlandse Arts en Acupunctuur Vereniging, STEHD Stichting Educatie Holistische Diergeneeskunde, IVAS en Chinese kruiden cursus van de NAAV gevolgd.
Het Ilperveld Praktijk voor Holistische Diergeneeskunde.
Bij de holistische geneeswijze gaat men uit van drie lagen: fysiek, energetisch en emotioneel/spiritueel. De oorzaak van het probleem wordt opgespoord en vanuit de diverse invalshoeken aangepakt om zo een betere en diepere genezing te verkrijgen. Zeker bij chronische klachten, gedragsproblemen, ouderdomsklachten en problemen waarbij geen duidelijke diagnose te stellen is, is een holistische benadering uitermate geschikt.
Centaurea Homeopathisch artsen en dierenarts centrum in Apeldoorn.
Online agenda Michel de Sonnaville. Centaurea Homeopatisch artsen en dierenarts centrum in Apeldoorn admin 2017-11-06T1201040000.: Centaurea is een homeopathisch artsen en dierenartscentrum, waarin één dierenarts en drie artsen hun krachten bundelen om mens en dier nog beter te behandelen. Deel deze informatie!
holistisch orthomoleculair arts eindhoven holistisch dierenarts hond.
Dus voor uw gezonde hond, kat, konijn, knaagdier of vogels kunt u voer kopen of verantwoorde speeltjes of lekkernijen in de naast gelegen winkel. Met uw zieke hond, kat, konijn of knaagdier kunt u terecht bij de holistische dierenarts die met een scala aan geneeswijzen gaat proberen om uw dier weer gezond te krijgen.
Meridiaan: Praktijk voor Holistische Gezondheidszorg in Drenthe.
Wij willen u graag te woord staan. Voor een afspraak of informatie kunt u ons bereiken via de adrespagina of contactformulier. 2011-2018 Meridiaan.nu Praktijk voor Holistische Gezondheidszorg Laan van de iemenhees 464 7823 JV Emmen Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy.
Holistisch dierenarts Sandra van Leeuwen over Kanker" bij dieren" Phytonics.
Holistisch dierenarts Sandra van Leeuwen over Kanker" bij dieren." Door Kelly op 9 maart, 2017 1137.: Dierenarts Sandra van Leeuwen heeft haar eigen praktijk in Maasdijk. Zij behandeld zowel paarden als kleine huisdieren. Sandra schrijft regelmatig Phytonics middelen voor en is enthousiast over de producten.
Dier en Welzijn Homeopathie voor dieren Groningen Milde en effectieve manier zonder bijverschijnselen.
Dierenarts, paardentandarts, gedrag. Holistische praktijk voor dieren Den Hoek. 2016 2018 Dier en Welzijn. Alle rechten voorbehouden. Vormgeving ontwikkeling door VDS Crossmedia. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken.
Holistische diergeneeskunde.
Dat kan voor de dierenarts in kwestie aanleiding zijn om langdurige pijnstilling voor te stellen en/of chirurgisch in te grijpen. Ook in onze kliniek wordt veelvuldig de reguliere weg bewandeld. Maar daarnaast trachten we oog te houden voor een meer holistische aanpak, waarbij we dus naar het dier als geheel kijken.
Dierenartsenpraktijk Danswijk Dierenarts Almere.
Wij zijn reguliere dierenartsen, maar werken ook met een holistische visie. U kunt bij ons dus ook een afspraak maken voor titeren met de vaccicheck, acupunctuur, chiropractie en osteopathie/craniosacraal therapie. We kijken graag samen met u naar wat er voor uw dier nodig is. Wilt u samen met uw dierenarts uw huisdier zo gezond mogelijk houden?
Froukje Seip Dierenarts.
Dierenarts Froukje Seip heeft naast haar opleiding als paardendierenarts, ook haar opleiding als homeopathisch dierenarts PACHlid, SCWD en de opleiding bioresonantie-therapie Bicom succesvol afgerond. Daarnaast heeft zij diverse andere trainingen gevolgd waaronder de Mind Body Coaching en Neuro Emotionele Integratie.

Contacteer ons