Op zoek naar holistische dierenarts?

holistische dierenarts
Dierenartspraktijk Van Nature Holistische diergeneeskunde.
De dierenarts van dierenartspraktijk van Nature kan uw dier behandelen met verschillende aanvullende therapieën, zoals osteopathie, chiropractie, craniosacraaltherapie, acupunctuur, neuraaltherapie, voedingsadviezen en natuurgeneesmiddelen, waaronder westerse fytotherapie, Chinese kruiden, homeopathie en Bach bloesems. De missie van de praktijk is om het welzijn van zoveel mogelijk dieren te verbeteren.
Drs. Stefan Veenstra Natuurlijk Gezonde Dieren.
Gelukkig zien steeds meer dierenartsen en baasjes dat er meer is dan symptomen en de bestrijding ervan. Na zijn opleiding tot dierenarts heeft hij de acupunctuuropleiding van de NAAV Nederlandse Arts en Acupunctuur Vereniging, STEHD Stichting Educatie Holistische Diergeneeskunde, IVAS en Chinese kruiden cursus van de NAAV gevolgd.
Gezocht: holistische dierenarts België Barfplaats.nl.
Bericht door Elvira Zo 25 Jan 2015, 2008.: deze dierenarts zit in Brecht ten oosten van Antwerpen, ik heb geen ervaring met deze dierenarts http//www.dierenartspraktijkkleinveerle.be/.: Berichten: 1 Lid geworden op: Za 07 Feb 2015, 2125.: Re: Gezocht: holistische dierenarts België.
Centaurea Homeopathisch artsen en dierenarts centrum in Apeldoorn.
Online agenda Michel de Sonnaville. Centaurea Homeopatisch artsen en dierenarts centrum in Apeldoorn admin 2017-11-06T1201040000.: Centaurea is een homeopathisch artsen en dierenartscentrum, waarin één dierenarts en drie artsen hun krachten bundelen om mens en dier nog beter te behandelen. Deel deze informatie!
holistisch orthomoleculair arts eindhoven holistisch dierenarts hond.
Dus voor uw gezonde hond, kat, konijn, knaagdier of vogels kunt u voer kopen of verantwoorde speeltjes of lekkernijen in de naast gelegen winkel. Met uw zieke hond, kat, konijn of knaagdier kunt u terecht bij de holistische dierenarts die met een scala aan geneeswijzen gaat proberen om uw dier weer gezond te krijgen.
Meridiaan: Praktijk voor Holistische Gezondheidszorg in Drenthe.
Wij willen u graag te woord staan. Voor een afspraak of informatie kunt u ons bereiken via de adrespagina of contactformulier. 2011-2018 Meridiaan.nu Praktijk voor Holistische Gezondheidszorg Laan van de iemenhees 464 7823 JV Emmen Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy.
Holistisch dierenarts Sandra van Leeuwen over Kanker" bij dieren" Phytonics.
Holistisch dierenarts Sandra van Leeuwen over Kanker" bij dieren." Door Kelly op 9 maart, 2017 1137.: Dierenarts Sandra van Leeuwen heeft haar eigen praktijk in Maasdijk. Zij behandeld zowel paarden als kleine huisdieren. Sandra schrijft regelmatig Phytonics middelen voor en is enthousiast over de producten.
Dier en Welzijn Homeopathie voor dieren Groningen Milde en effectieve manier zonder bijverschijnselen.
Dierenarts, paardentandarts, gedrag. Holistische praktijk voor dieren Den Hoek. 2016 2018 Dier en Welzijn. Alle rechten voorbehouden. Vormgeving ontwikkeling door VDS Crossmedia. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken.
Holistische diergeneeskunde.
Dat kan voor de dierenarts in kwestie aanleiding zijn om langdurige pijnstilling voor te stellen en/of chirurgisch in te grijpen. Ook in onze kliniek wordt veelvuldig de reguliere weg bewandeld. Maar daarnaast trachten we oog te houden voor een meer holistische aanpak, waarbij we dus naar het dier als geheel kijken.
Dierenarts Goeree Overflakkee Den Bommel.

Contacteer ons