Resultaten voor dierenarts spoed

dierenarts spoed
Spoed dierenarts in Utrecht Dierenarts PETcomfort.
Werken bij PETcomfort? Spoed dierenarts in Utrecht. Bij een spoedgeval op maandag t/m vrijdag tussen 8.30 19.00 kunt bij ons in de dierenkliniek terecht. Bel 030-2885444 of kom langs. Neem bij spoedgevallen op maandag t/m vrijdag na 1900: en in het weekend contact op met Spoedkliniek Utrecht op de Uithof: 0900-2223000.
rijbewijs spoed
Over de spoedkliniek Medisch Centrum voor Dieren.
Om een goede overdracht te doen, kan de verwijzend dierenarts het best zelf de Spoedkliniek bellen. Als uw hond of kat met spoed geholpen moet worden door een dierenarts-specialist, kan uw dierenarts overleggen met onze receptie / spoedarts. Maak altijd een afspraak.
spoed tandarts
Spoedgeval Dierenkliniek Veenendaal.
Konijnen en knaagdieren. Uw huisdier kan op elk moment van de dag onze hulp nodig hebben! Er is 24 uur per dag een dienstdoende dierenarts beschikbaar. Buiten onze openingstijden hoort u op het antwoordapparaat direct welke dierenarts avond en nachtdienst heeft.
tandarts spoed
Spoed dierenarts Utrecht Dierenkliniek Lunetten.
Adres: Kampereiland 13-15, 3524 CZ Utrecht. Home Spoed dierenarts Utrecht. Spoed dierenarts Utrecht. Dierenkliniek Lunetten is ook een spoed dierenarts in Utrecht. Binnen onze reguliere openingstijden voeren wij spoedbehandelingen uit. Voor spoedgevallen kunt u ons telefonisch bereiken via telefoonnummer: 030 289 8939.
spoed rijbewijs halen
SPOED Dierenartsencentrum Ede-Bennekom.
Spoed tijdens sluitingstijd: 0318 610 112. Er is altijd een dierenarts bereikbaar 7 dagen in de week en 24 uur per dag! DAC Ede-Bennekom doet mee aan een dienstregeling met 6 andere praktijken in Ede, Veenendaal en Rhenen. Als u 0318 610 112 belt, krijgt u te horen op welk nummer de dienstdoende dierenarts bereikbaar is.
spoed tandarts den haag
Spoed Dierenkliniek Noordwijk.
Nieuwe regelgeving import pups. Spoed bij de vogel. Wat is spoed? Nieuw Europees paspoort vanaf 29-12-2014. Het is ons doel om goede geneeskundige zorg voor dieren te combineren met een heldere voorlichting en een klantgerichte instelling. U bevindt zich hier.:
spoed autorijlessen
Care 4 Animals Spoedkliniek.
6828 WS Arnhem. Openingstijden: Duiven voor spoed altijd open! Alleen open tijdens spreekuren. maandag t/m vrijdag. Spoed In: geval van spoed buiten de reguliere openingstijden: 0316-285217. Bij afwezigheid van onze eigen dierenartsen kun u in nood naar dierenkliniek de Lingehoeve.
Dierenkliniek
Spoed? Bel 020 496 31 31 en hoor direct waar je terecht kunt.
Bloed en urineonderzoek. De dierenarts bij jou thuis. Selecteer een pagina. Heb je een spoedgeval? Bel ons telefoonnummer 020 496 31 31 en je krijgt direct te horen waar je terecht kunt! Ook buiten onze openingstijden kan je dier iets mankeren.
spoed tandarts rotterdam
Spoed?
Beoordeling aan de telefoon of iets een spoedgeval is of niet is best lastig, soms zelfs ook voor de dierenarts. Het is dan ook niet mogelijk een volledige lijst met spoedgevallen te geven. Toch kunnen we helpen met een aantal veel voorkomende gevallen. Acute spoed, waarbij u direct moet komen wel eerst bellen!
tandarts spoed
Dierenkliniek Voorhout SPOED.
Probeert u altijd rustig te blijven en te bedenken of de situatie van uw huisdier echt spoed is. Telefonisch overleg is in ieder geval altijd mogelijk. Aantal mogelijke redenen om de dierenarts te bellen zijn.: Bij een aanrijding of verdenking ervan en uw huisdier maakt een slome indruk.

Contacteer ons