Resultaten voor dierenarts spoed

dierenarts spoed
spoed Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn.
Tijdens de openingstijden van de praktijk is het, in overleg, mogelijk dat de dierenarts bij u aan huis komt. Maar omdat de dierenarts niet alle medicatie en instrumenten mee kan nemen in de auto, is het handiger wanneer u met uw zieke dier naar de praktijk komt.
spoed rijbewijs halen
Dierenkliniek Nederlandplein Spoed.
24 uur per dag en 7 dagen per week zijn er minimaal 2 dierenartsen uit de kring bereikbaar om u in geval van spoed te helpen. Vanaf heden is er een speciaal telefoonnummer voor spoedgevallen van dieren binnen Kring Eindhoven.: 0900 44 555 55 2x4, 5x5. U wordt direct doorverbonden met de dierenarts van uw keus.
spoed tandarts
Spoed Dierenkliniek Eikenlaan.
Buiten openingstijden van de kliniek werken wij samen met de meeste andere dierenklinieken in de stad Groningen. Op deze manier is er altijd één dierenarts/dierenkliniek beschikbaar voor spoedgevallen. U kunt ons bellen op 050-5774805, u krijgt dan ons antwoordapparaat waarop de dienstdoende dierenarts met telefoonnummer vermeld wordt.
spoed tandarts
Spoed Dierenkliniek Beekzicht.
Dierenkliniek Beekzicht heeft de avond en weekenddiensten met een aantal praktijken in Hengelo en Borne verdeeld, zodat er altijd een dierenarts voor u klaar staat. Ook s avonds, s nachts en in het weekend. Belt u gewoon ons eigen nummer 074-2425112 en kies voor de optie spoed, dan wordt u doorgeschakeld naar de dienstdoende praktijk.
Spoed Dierenkliniek Santpoort Bloemendaal.
Na sluitingstijd en in de weekenden kunt u in contact komen met de dienstdoende dierenarts via.: SPOED 24 uur per dag. 0900 551 92 55. Het kan lastig zijn om te beoordelen of iets een spoedgeval is, en door de telefoon soms zelfs ook voor de dierenarts.
Dierenkliniek Kerkelanden, uw dierenarts voor Hilversum en Het Gooi.
De Spoedkliniek is snel en makkelijk bereikbaar via de A27.: de kliniek is gevestigd in het gebouw van de Universiteitskliniek Utrecht UKG, op het universiteitsterrein De Uithof vlakbij het Academisch Ziekenhuis UMC Utrecht. Adres SGMN: Yalelaan 108, 3584 CM Utrecht.
Spoed bij dieren Dieren.
Spoed of niet? Missie en doelstellingen. Route en map. Stuur een e-mail. Online afspraak maken. Blijf op de hoogte! Het laatste nieuws, nuttige tips over huisdieren en kortingsacties! Ja, houd mij op de hoogte! Dierenarts Amsterdam Centrum Dierenarts Breda Dierenarts Den Bosch Dierenarts Ede Dierenarts Eindhoven Achste Barrier Dierenarts Eindhoven Kalmoesplein Dierenarts Haarlem Dierenarts Hilversum Dierenarts Rotterdam Noord Dierenarts Schiedam Dierenarts Utrecht Dierenarts Voorburg Dierenarts Zeist Dierenarts Zandvoort.
Spoed dierenarts Den Haag Dierenkliniek Het Zicht.
Voor spoed bij dieren, zoals bij vergiftiging of aanhoudend braken, kunt u bij Dierenkliniek Het Zicht in Den Haag 7 dagen in de week terecht bij onze spoed dierenarts. Op maandag tot en met donderdag zijn we zelfs 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen.
Dierenarts Delft Dierenkliniek Delfland Den Hoorn Spoed Weekenddienst.
Wanneer moet u een dierenarts uit bed bellen. Myxomatose, RHD 1 en RHD 2 Meer. Verlengde registratie kattenvaccin. Goed nieuws voor de katteneigenaar Meer. Bloeiend gras kruipers." Home Praktijk Spoed Weekenddienst. Betreft het een spoedgeval? Dan altijd vooraf telefonisch contact opnemen!
Spoed dierenarts Breda.
Meestal is dit een dierenarts van Dierenziekenhuis Breda. Soms wordt u geholpen door een dierenarts van een praktijk in Breda waar we mee samenwerken zodat er 7 dagen per week 24 uur per dag een dierenarts beschikbaar is. Met spoed naar de dierenarts?

Contacteer ons