Meer resultaten voor dierenarts leeuwarden

dierenarts leeuwarden
Elke Dierenarts Elke dierenarts Leeuwarden is een dierenkliniek die is gevestigd in Jumper de Diersuper. Doggo.nl.
Zoek een adres bij jou in de buurt. Snekertrekweg 25 8912 AA Leeuwarden Nederland Telefoon: 058 2139779 Bezoek de website Dit is mijn bedrijf. Over Elke Dierenarts. Elke dierenarts Leeuwarden is een dierenkliniek die is gevestigd in Jumper de Diersuper.
Dierenarts Leeuwarden Vind de beste dierenkliniek bij u in de buurt.
Home dierenarts Dierenarts Leeuwarden. Vind op huisdierkliniek.nl direct een dierenarts in de buurt van Leeuwarden. Met meer dan 59422 huisdieren, waaronder minimaal 27010 katten en meer dan 21608 honden is Leeuwarden met recht een diervriendelijke gemeenschap. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier.
Welkom Sterkliniek Dierenartsen.
Op deze manier kan de dierenarts weer meer tijd besteden aan de bezigheid die hij of zij het liefste uitoefent en waar hij of zij voor is opgeleid: namelijk dierenarts zijn! Op deze manier ontstaat weer meer werkplezier! Door gezamenlijk overleg met de toeleveranciers kunnen kosten bespaard worden waardoor een reƫle prijs-kwaliteitverhouding kan worden nagestreefd.
Specialisten voor de paramedische sector Accountanstkantoor Propstra Leeuwarden.
Propstra accountants en adviseurs is dienstverlener voor de paramedische zorgsector en het MKB, waarbij de klant centraal staat. Toegewijde professionals met verstand van ondernemen en regelgeving. Wij adviseren en ondersteunen bij accountancy, fiscaal recht en uw administratie. Persoonlijk contact, meedenkend, soms kritisch maar altijd betrokken. 8913 CL LEEUWARDEN. 2011 Accountantskantoor Propstra Leeuwarden Friesland Disclaimer Realisatie S-Works.nl.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Amivedi Gevonden.
Controleer bij de dierenarts of via de dierenambulance of de hond is gechipt. Chippen is verplicht sinds april 2013 voor honden die na deze datum geboren zijn. Schakel bij voorkeur de hulp in van een dierenambulance of vraag advies bij de vogelopvang.
Sterkliniek Dierenartsen Leeuwarden.
Duivelse dilemmas voor de dierenarts Afgelopen zaterdag waren dierenarts Erwin en paraveterinair Edith te zien bij Hart van Nederland. Nieuw hulpmiddel tegen vuurwerkangst Sinds eind vorig jaar is er een nieuw middel op de markt gekomen voor honden die. Sterklinieken zijn Samen voor het welzijn van uw huisdier! Ook dit jaar zijn er weer bijna 100 Sterkliniek dierenartsen. Deze maand is het weer tijd voor de jaarlijkse Sterkliniek Dierenartsen Nascholingsdag! Ongeveer 100 dierenartsen en paraveterinairen van Sterklinieken komen. Sterkliniek Dierenartsen Leeuwarden.
10 beste veearts in Leeuwarden Leeuwarden.
8923 EJ Leeuwarden, Nederland. 8926 NB Leeuwarden, Nederland. 8931 GM Leeuwarden, Nederland. Elke dierenarts Leeuwarden. Elke dierenarts Leeuwarden. 8911 KT Leeuwarden, Nederland. 8931 GM Leeuwarden, Nederland. 8923 EJ Leeuwarden, Nederland. Sterkliniek Dierenartsen Leeuwarden. Sterkliniek Dierenartsen Leeuwarden. 8911 KT Leeuwarden, Nederland.
Sterkliniek Dierenartsen Leeuwarden Oozo.nl.
De onderneming Sterkliniek Dierenartsen Leeuwarden is gevestigd op Het Zool 2 te Leeuwarden en is actief in de branche Veterinaire dienstverlening. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 01138200 en is gelegen in Zuiderburen in de gemeente Leeuwarden.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Dierenartsen Leeuwarden e.o.
Daar ben ik keer geweest.dan wel met een cavia maar aangezien heel veel oudere dierenartsen daar geen opleiding in hebben gedaan doorverwezen.en dat beviel goed.Ging zelf altijd naar Burgum.dierenarts alsma.dat is dus dierenarts die me doorverwees en moet zeggen dat ik dat ook kon waarderen.gewoon ook als dierenarts eerlijk zeggen.ik weet het niet ga a.u.b daar naar toe in plaats van door klungelen.Verder A7 nootd in drachten geweest met kat.kniebandoperatie.kan er niet echt oordeel over geven maar die was errrrrug duur. Titel: Re: Dierenartsen Leeuwarden e.o.

Contacteer ons