Zoeken naar dierenarts leeuwarden

dierenarts leeuwarden
Elke Dierenarts Locatie Leeuwarden.
Elke Dierenarts Leeuwarden. 8912 AA LEEUWARDEN. Telefoon: 058 213 97 79. Maandag 0900: 1800.: Dinsdag 0900: 1800.: Woensdag 0900: 1800.: Donderdag 0900: 2000.: Vrijdag 0900: 1800.: Zaterdag 0900: 1700.: Buiten de openingstijden zijn wij bereikbaar voor spoedgevallen op nummer: 06 53 111 824.
principe
Dierenkliniek Camminghaburen in Leeuwarden Dierenarts Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Ik kan ten alle tijden bellen, mocht ik vragen hebben over de suikerziekte.ððð. Geplaatst op 15 aug. Gerelateerde bedrijven Dierenkliniek Camminghaburen Leeuwarden. Sterkliniek Dierenartsen Leeuw. Dier Arts Leeuwarden. Tusken Waed e. DAP Noord-West Friesland. Aanverwante rubrieken in Leeuwarden. 2017 Telefoonboek B.V.
koelklimaattechniekwebwinkel.nl
Welkom bij Elke Dierenarts.
Met de spaarpunten kunt u vaccinaties en alle andere zorg van uw huisdier bij Elke dierenarts betalen. Spaarpunten komen alleen op door Elke dierenarts geselecteerde producten. Zo weet u zeker dat u een goed product koopt waar de dierenarts achter staat.
iphone 5 s refurbished
Sterkliniek Dierenartsen Leeuwarden.
Nieuws van Sterkliniek Dierenartsen Leeuwarden. Afgelopen zaterdag kwamen bijna 100 Sterkliniek-dierenartsen en paraveterinairen bij elkaar voor de Sterkliniek Nascholingsdag welke in thema stond van het. Aankomende zaterdag komen bijna 100 Sterkliniek-dierenartsen en paraveterinairen samen op een Sterkliniek Nascholingsdag! Deze nascholingsdag staat in teken van het. November is de diabetesmaand voor huisdieren. De hele maand staat dan in het teken van suikerziekte. Die aandacht is hard. De zomer ligt nog maar net achter ons, maar toch beginnen wij nu al over oudnieuw: Hoe zorgt u ervoor. Nascholing van Paraveterinairen is een belangrijk en verplicht onderwerp bij Sterkliniek Dierenartsen. Vandaag worden weer 25 Paraveterinairen bijgeschoold door een specialist van. Op zaterdag 7 oktober 2017 wordt Binnen bij de Dierenarts georganiseerd.
koelkast
Dierenkliniek Camminghaburen.
Over onze dierenkliniek. Dierenkliniek Camminghaburen, al jarenlang gevestigd in het hart van de grootste wijk in Leeuwarden, is een moderne en professionele kliniek. Voor ons staat het dier voorop. Dat betekent dat wij, een enthousiast team van drie dierenartsen en vijf assistenten, samen met u de beste behandeling zoeken voor uw huisdier. Medicijnen die tijdens het consult op recept zijn voorgeschreven door de dierenarts en herhalingsrecepten worden verstrekt aan de balie.
probioticum
Dierenkliniek Nijlan, dierenarts in Leeuwarden Home.
30 tot 50 % korting op een sterilisatie en castratie van uw kat in de maand december. Klik hier om een afspraak te maken! Selecteer een pagina. 8931 GM Leeuwarden. Tel: 058 2884919. Spreekuur uitsluitend op afspraak, u kunt telefonisch een afspraak maken op.:
Dierenarts in Leeuwarden gezocht? Dierenartsenpraktijk Tolhuis.
24 uur per dag bereikbaar via 058 267 30 77. Dierenartsenpraktijk Tolhuis te Leeuwarden. Bent u op zoek naar een dierenarts in de regio Leeuwarden? Dierenartsenpraktijk Tolhuis is de dierenkliniek waar u altijd terecht kunt voor de behandeling van uw huisdier.
Sterkliniek Dierenartsen Leeuwarden Startpagina Facebook.
Silvia De Wild. 15 september 2017. De beste dierenarts en van Leeuwarden! 22 juni 2017. Hele fijne dierenarts en kliniek. Ik kan er altijd terecht met vragen, ze nemen fijn de tijd voor je en ook spoedafspr aken kunnen altijd tussendoor.

Contacteer ons