Zoeken naar dierenarts groningen

dierenarts groningen
Dierenarts Groningen Vind de beste dierenkliniek bij u in de buurt.
Home dierenarts Dierenarts Groningen. Vind op huisdierkliniek.nl direct een dierenarts in de buurt van Groningen. Met meer dan 110267 huisdieren, waaronder minimaal 50121 katten en meer dan 40097 honden is Groningen met recht een diervriendelijke stad. Als dierenvriend bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier.
opleidingen groningen
Dierenartsenpraktijk Zuidhorn.
Vestiging in Reitdiephaven te Groningen. Sinds juli 2010 hebben wij een vestiging in Reitdiephaven bij Groningen geopend voor gezelschapsdieren. is gevestigd op Reitdiephaven 352 te 9746 RJ Groningen, telefoon 050 8700030. We zijn hier op alle werkdagen geopend van 9.00 18.30 uur.
decis bayer
Dierenartsenpraktijk Ommelanden Eelde en Groningen Tel 050-3095305.
Homepage Dienstdoend Dierenarts. Auteur admin Datum 1 november 2014. Getagged Avonddienst, Dienstregeling, Dierenartsen, Nachtdienst, Openingstijden, Praktijkinfo, Spoedgeval, Weekeinddienst. Locaties Routeplanner naar de praktijk in Eelde. Auteur admin Datum 2 maart 2011. Adres: Hoofdweg 112a, 9761 EL Eelde Uw locatie. Getagged Locaties, Praktijkinfo. Locaties Openingstijden Eelde. Auteur admin Datum 1 maart 2011. Behandeling uitsluitend op afspraak 050 309 53 05 Balie geopend voor. Getagged Openingstijden, Praktijkinfo. Locaties Routeplanner naar de praktijk in Groningen-Hoornse Meer. Auteur admin Datum 2 februari 2011. Adres: BSF von Suttnerstraat 7, 9728 WZ Groningen Uw locatie.
vaatwasmachine
Het huis Lameris De eerste veearts van Warffum De verhalen van Groningen.
Naast veearts van Warffum en omgeving is hij ook plaatsvervangend districtsveearts en sinds 1888 voorzitter van de Afdeeling Groningen en Drenthe der Maatschappij voor Diergeneeskunde. Het overlijden van Jacoba op 29 november 1909 in het Diaconessenziekenhuis in Groningen valt Lameris zwaar.
shutter
paardenpraktijk Groningen Home.
Over de dierenarts. Welkom bij Paardenpraktijk Groningen. Over de praktijk. Paardenpraktijk Groningen is de dierenartspraktijk van Vlasta van der Veen. Vlasta is al sinds 2002 erkend paardendierenarts en ruim een decennium werkzaam in de regio. Na lange tijd werken in een grote groepspraktijk bood de kans zich aan om een directer contact met cliënt en patiënt te krijgen en solo verder te gaan.
Dierenarts Zoeken Petplan.
Zoek een dierenarts bij u in de buurt! Dierenartsen in Groningen. 14 dierenartsen gevonden in Groningen. Zoeken op: Dierenkliniek Gedragstherapeut Homeopatisch Papegaaienspecialist Fysiotherapeut Acupuncturist. De Kattenkliniek Van Groningen. Van Lenneplaan 15, Groningen. 050 8531899 http//www.kattenkliniekgroningen.nl/.: Doornbosheerd 22, Groningen. Dierenartsenpraktijk Ommelanden Hoornse Meer.
Dierenartspraktijk Beijum Nieuws Dierenartspraktijk Beijum.
Komt u met de auto naar de praktijk? Dan kunt u parkeren op het parkeerterrein van het winkelcentrum Beijum West. De ingang van de praktijk bevindt zich tegenover het parkeerterrein aan de Emingaheerd. Copyright Dierenarts Beijum Realisatie website van wad tot stad ICT.
Van Stad tot Wad.
Dit jaar organiseren wij wederom een avond Schapen Verloskunde. Deze avond bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk. 27 okt 2017. Wat draagt Rutte III bij aan duurzame dierhouderij? In het nieuwe regeerakkoord is veel aandacht voor de landbouw.
Dierenartsen Noorderplantsoen Dierenkliniek Noorderplantsoen.
Wij combineren een warme sfeer met moderne en praktische diergeneeskunde waarbij we in overleg met u de optimale behandeling voor uw huisdier bepalen. Bel 050-3181418 voor het maken van een afspraak. Bel voor spoed: 050-3181418. Buiten openingstijden zijn wij aangesloten bij de dienstenkring Groningen. Op ons antwoord-apparaat hoort u welke dierenarts dienst doet.
Dierenarts Meulenberg Praktijk voor gezelschapsdieren.
Welkom bij Dierenarts Meulenberg. U kunt op de dierenartspraktijk van J. Meulenberg terecht met al uw vragen over gezelschapsdieren. De opzet is om een optimale dierengeneeskundige zorg te verlenen waarbij ook veel waarde wordt gehecht aan een goede voorlichting. Geen agenda items beschikbaar.

Contacteer ons