Op zoek naar dierenarts groningen?

dierenarts groningen
Dierenartspraktijk Beijum Nieuws Dierenartspraktijk Beijum.
Komt u met de auto naar de praktijk? Dan kunt u parkeren op het parkeerterrein van het winkelcentrum Beijum West. De ingang van de praktijk bevindt zich tegenover het parkeerterrein aan de Emingaheerd. Copyright Dierenarts Beijum Realisatie website van wad tot stad ICT.
https://www.officeelearningmenu.nl/e-learning/microsoft-excel/2013/
Dierenartsenpraktijk Zuidhorn.
Vestiging in Reitdiephaven te Groningen. Sinds juli 2010 hebben wij een vestiging in Reitdiephaven bij Groningen geopend voor gezelschapsdieren. is gevestigd op Reitdiephaven 352 te 9746 RJ Groningen, telefoon 050 8700030. We zijn hier op alle werkdagen geopend van 9.00 18.30 uur.
scootmobiel-comfortabel.nl
Kattenkliniek Groningen.
U wilt de beste en minst stressvolle zorg voor uw kat? In de Kattenkliniek van Groningen is de zorg volledig ingesteld op uw kat. Niet alleen komen er geen andere dieren die stressvol kunnen zijn voor katten, dierenarts Astrid Rutsen en haar assistentes Renate.
zijslaapkussen
Huisdierenkliniek.nl.
Bezoek ons binnenkort om het resultaat te zien. Voor vragen kunt u momenteel het beste even bellen met de praktijk. Wij werken op beide locaties uitsluitend op afspraak. Kijk voor actuele informatie op ook op onze facebookpagina. 9725 CW Groningen.
photo
Uw dierenartsen in Groningen Diergeneeskundig Centrum Groningen.
Radio dierenarts Groningen / Vraag van de week archief. Iedere dinsdag rond de klok van 11.15 uur beantwoordt dierenarts Frank de Bont live vragen van luisteraars van Radio Noord. Iedere week zal hij er een vraag uitlichten en deze behandelen op de website.
kassa engels
Dierenartsen Noorderplantsoen Dierenkliniek Noorderplantsoen.
Wij combineren een warme sfeer met moderne en praktische diergeneeskunde waarbij we in overleg met u de optimale behandeling voor uw huisdier bepalen. Bel 050-3181418 voor het maken van een afspraak. Bel voor spoed: 050-3181418. Buiten openingstijden zijn wij aangesloten bij de dienstenkring Groningen. Op ons antwoord-apparaat hoort u welke dierenarts dienst doet.
Van Stad tot Wad.
Veehouders kregen de gelegenheid om hem de hand te schudden en Siert-Jan. 14 jul 2017. Off Label Use; pas de wachttijd aan! Op dit moment zijn er twee middelen die bij melkvee nog wel eens Off Label Use worden ingezet.
Dierenarts Lewenborg Dierenarts Lewenborg.
Dierenarts Lewenborg is een praktijk voor gezelschapsdieren, gevestigd in de wijk Lewenborg in de stad Groningen. Met ons team van 3 dierenartsen en 3 assistentes behandelen wij uw huisdier met alle zorg. Op deze website kunt u informatie vinden over onze praktijk.
Stichting MaxiDier. Een dierenarts met Maximale zorg voor je dier voor een minimale prijs.
Welkom bij MaxiDier. Een dierenarts met Maximale zorg voor een minimale prijs. Niet iedereen kan de dierenartskosten van een huisdier betalen. Daar gaat MaxiDier verandering in brengen! Help mee en doe een eenmalige gift of word donateur. Wil je direct een afspraak maken?

Contacteer ons