Op zoek naar dierenarts wijchen?

dierenarts wijchen
Dierenarts Zoeken Petplan.
0900 73 87 526 info@petplan.nl. Zoek een dierenarts bij u in de buurt! Home Wijchen Dierenkliniek Wijchen. 6605 JD, Wijchen. Grotere kaart weergeven. Hoe werkt Petplan? Eerste bezoek dierenarts. Aanmelden als affiliate. Petplan wil aan haar klanten een hoog servicelabel bieden.
wasdroger
D.A.P. Wijchen in Wijchen Dierenarts Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
U bent hier.: Balgoijseweg 60 6605JD Wijchen. Bedrijf nu anoniem bellen.: Waarom anoniem bellen? Privacy op uw telefoon, geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden.
haarimplantatie kosten
Dierenarts Wijchen De Telefoongids.
Geopend op Vrijdag 5. Geopend op Zaterdag 2. Toon 10 resultaten. Dierenarts in Wijchen. Dierenarts in Wijchen. Europaplein 121, 6602GV, Wijchen. Welkom bij dierenartsenpraktijk Tweestromenland! Wij zijn een gemengde praktijk voor gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden. Wij werken met 5 dier Lees meer.
h2s nogepa 0.8
Home Dierenkliniek de BerendonckDierenkliniek de Berendonck.
Onze praktijk is makkelijk bereikbaar, zowel vanuit Nijmegen als vanuit Lent, Wijchen, Grave of Malden. Omdat wij een kleine praktijk zijn met 1 balie hebben we speciale tijden voor het ophalen van voer en medicijnen. Dit noemen we onze boodschappentijden. Er wordt hiermee voorkomen dat er tijdens een consult iemand binnen loopt om iets op te komen halen. Mocht het echt niet lukken om tijdens deze tijden langs te komen, bel ons dan gerust dan zoeken we samen met u een oplossing. In de avonden en weekenden dat wij geen dienst hebben en u een spoedgeval heeft kunt u altijd terecht bij 1 van de dienstdoende dierenartsen in Nijmegen. Buiten openingstijden kunt u bellen met 0900-1123437, u wordt dan automatisch doorverbonden met een dienstdoende dierenarts uit ons team.
holland casino valkenburg
Dierenkliniek Bloombird: dierenarts Beuningen.
Bij deze dierenarts waren ze super lief voor mijn hond toen hij gesteriliseerd moest worden. Ik liet de kleine puppy met pijn in mijn hart achter, maar de zorgzaamheid van het personeel stelde me wel gerust. Toen mijn kat s avonds ineens last kreeg van ademhalingsproblemen, heb ik direct de dierenarts gebeld.
Dierenarts in Wijchen dierenarts-info.nl.
Kaart weergeven Dierenarts in Wijchen. Dierenkliniek de Berendonck Nijmegen. Kleine maar fijne dierenkliniek midden in Nijmegen Dukenburg, met ruime gratis parkeerplaatsen voor de deur. Wij behandelen kundig honden en katten maar zeker ook. In de omgeving binnen 10 km. Dierenartsenpraktijk Malden Malden.
Veearts Wijchen De Telefoongids.
Geopend op Vrijdag 2. Toon 2 resultaten. Dierenarts in Wijchen. Veearts in Wijchen. Veearts in Wijchen. Europaplein 121, 6602GV, Wijchen. Welkom bij dierenartsenpraktijk Tweestromenland! Wij zijn een gemengde praktijk voor gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden. Wij werken met 5 dier Lees meer.
DAP Tweestromenland.
Met uw gezelschapsdieren kunt u terecht in onze vestigingen in Wijchen en Beuningen. Landbouwhuisdieren en paarden behandelen wij op locatie. Onze landbouwhuisdierenartsen richten zich voornamelijk op herkauwers melkvee, mestvee, kalveren, schapen en melk geiten. We werken met 3 geborgde dierenartsen vanuit de locatie in Wijchen.
Nieuws.
Dierenartspraktijk Wijchen is al sinds de jaren zestig een begrip in Wijchen en omstreken. Wij staan met 3 ervaren dierenartsen voor no-nonsens diergeneeskunde. Dankzij onze heldere communicatie en overleg komt u bij ons niet voor verassingen. Naast preventieve zorg op maat kunnen wij met onze ervaring en moderne apparatuur de beste zorg dragen voor al uw huisdieren. Wij beschikken over een in huis laboratorium waar wij urine en faeces onderzoek kunnen uitvoeren. Daarnaast beschikken wij over de nieuwste Idexx bloedanalyse waardoor wij binnen no time de uitslag van de meest voorkomende onderzoeken hebben. Tevens beschikken wij over een mobiele digitale röntgen en een echo. Naast een bezoek aan de praktijk bestaat er bij ons ook de mogelijkheid om een dierenarts aan huis te laten komen.
Klacht Dierenarts! Dierenpraktijk Kwintus Wijchen KLACHT.nl.
Persoonlijk voel ik me echt bedonderd door de dierenpraktijk Kwintus die in mijn ogen meer oog heeft voor commerciele doeleinden kort gezegd grof geld verdienen dan voor het welzijn van het dier en gevoelens van dierenbezitters. Kort gezegd raad ik iedereen in de omgeving Wijchen af om naar dierenpraktijk Kwintus te gaan dit voorkomt heel veel verdrietpijn, en tevens bespaard het u ook veel geld voor een verkeerd gestelde diagnose door een onervaren dierenarts die te weinig verstand heeft om een betrouwbare diagnose te stellen.

Contacteer ons