Meer resultaten voor mobiele dierenarts

mobiele dierenarts
Dierenarts Noord-Holland in Alkmaar is uw dierenarts aan huis.
Het is de moderne oplossing voor elke dierenliefhebber. Heeft uw hond of kat een vaccinatie nodig? Moet hij of zij worden gesteriliseerd of gechipt? Voor elke zieke of hulpbehoevende hond, kat of andere lieverd rijdt onze mobiele dierenarts bij u langs.
prince 2 practitioner
Thuisdierenarts De Dierenarts bij u thuis in Rosmalen en Den Bosch.
Thuisdierenarts De Dierenarts bij u thuis in Rosmalen en Den Bosch. De thuisdierenarts is een mobiele dierenartsservice die bij U thuis komt. In de regio Rosmalen, Berlicum, Den Bosch. De thuisdierenarts, Anja Voets, biedt u een extra service door bij u thuis uw huisdier oa te vaccineren.
inklaren
Rijdende dierenarts in Prinsenbeek Prinsenbeeknieuws.
Vandaag is ze hier ook voor de inentingen. Dat, is bij de mobiele praktijk een stuk goedkoper, voegt een andere hondenbezitter toe. Dat is ook één van de redenen waarom Esther Klaver uit Prinsenbeek met haar Je dierenarts aan huis is begonnen.
jongeren datingsite
Je dierenarts aan huis uit Prinsenbeek.
Na een uitgebreide gezondheidscontrole doen wij dat graag èn tegen een voordelig tarief! Je dierenarts aan huis: Kom naar ons inloopspreekuur of bel voor een afspraak aan huis.: 06 2036 0894. Je dierenarts aan huis: voor de beste zorg thuis en in de buurt!
bedrukte pennen goedkoop
Home Mobiele Dierenkliniek.
Wij zijn met onze konijnen een Vlaamse Reus en een Franse Hangoor bij de mobiele dierenkliniek van Thea geweest. We sukkelen al een tijdje met hun gezondheid, maar hebben nu eindelijk een dierenarts gevonden met veel verstand over konijnen. Ze is erg lief voor de dieren en nam ruim de tijd om de konijntjes uitgebreid.
wasdroger
Dierenarts aan huis Utrecht Dierenkliniek PETcomfort.
Dierenarts aan huis in Utrecht. Vanuit ons motto: Gemak voor mens en dier komen onze dierenartsen in Utrecht en omgeving aan huis langs indien u dat wenst of niet in de gelegenheid bent om bij de praktijk langs te komen.
maori tattoo
Rijdende dierenarts Home.
Nieuws Spoed Contact Welkom bij uw dierenarts aan huis in omgeving Haarlem! Rijdende dierenarts is een dierenarts die bij u thuis komt. Wij bieden u goede diergeneeskundige zorg, op de vertrouwde lokatie van uw huisdier. Wij komen bij u thuis voor o.a.
De Rijdende Dierenarts Wassenaar.
Disclamer: we hebben met de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht dat bovenstaande informatie over De Rijdende Dierenarts accuraat en up-to-date is. Wij kunnen echter niet garanderen dat het volledig en compleet is. De informatie op deze pagina is voor een groot deel voor het laatst ververst op 2 september 2015. De controle of deze inschrijving in ons eigen faillissementsregister wordt daarentegen elke dag gedaan. Voor de laatste stand van zaken over deze onderneming raden wij aan om informatie in te winnen bij de juiste instanties, zoals de Kamer van Koophandel of de lokale rechtbanken. Drimble Welke info heeft Drimble? Mobiele versie Privacy Contact.
Team Dierenarts GulikerDierenarts Guliker.
Het concept van een rijdende dierenarts vind ik erg goed, voor dieren is het minder stressvol en voor eigenaren is het fijn dat we gewoon aan huis langs kunnen komen. Het werk als paraveterinair in een mobiele dierenartsenpraktijk is erg uitdagend en leerzaam, zo leer ik nog elke dag bij.
Thuis Dierenarts Mark Home.
E mail adres.: Ruim 20 jaar geleden kwam ik als dierenarts werken in dierenartsenpraktijk Purmerend. Ik maakte de gestage groei van de stad en dus ook van de praktijk mee. Zo ook de vernieuwende ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde. Een prachtige ervaring.

Contacteer ons