Op zoek naar dierenarts paard?

dierenarts paard
Onze dierenarts bij u thuis Lingehoeve.
Dag en nacht is er een paardenarts bereikbaar voor spoedgevallen op telefoonnummer 0488-482900 optie 3, paard. Ook voor spoedeisende chirurgie is Lingehoeve Diergeneeskunde 24 uur per dag, zeven dagen in de week te bereiken op dit telefoonnummer. Op zoek naar een dierenarts voor uw paard?
mok
Team Dierenkliniek Wolvega Afdeling Paarden en Sportpaarden.
Met haar uitgebreide kennis van zowel het bewegingsstelsel van het paard als de rijtechnische kant van de sport, maakt haar voor ons een onmisbare spil in de behandeling van veel blessures en rug en halsproblematiek. Samen met onze specialisten orthopedie diagnosticeert en behandelt zij uw paard om de kansen op herstel te maximaliseren. Studie en erkenningen: FES-certified Chiropractor, erkend Dierenarts.
mok
Team Paarden Dierenartsenpraktijk Veterinair Centrum.
Erkend Keuringsdierenarts Paard. Edwin Enzerink is in 1996 afgestudeerd als dierenarts in Utrecht. Tot 2000 is hij verbonden geweest aan de afdeling chirurgie van de diergeneeskundige faculteit in Utrecht. Sinds 2000 is hij Specialist Chirurg Paard Nederland, en sinds 2001 Europees Specialist Veterinaire Chirurg.Dipl.
salicylzuur kopen
Paard en dierenarts Slingeland Dierenartsenpraktijk.
U kunt bij ons onder meer terecht voor behandeling van gebitsproblemen, vaccinaties, ontworming, fertiliteitsbegeleiding en klinische keuring. Maak een afspraak voor het controleren en/of behandelen van uw paard. Meestal komt dan één van de volgende dierenartsen voor uw paard of pony op stal.:
Paard // Dierenartsen AnimalCare Putten.
Voelt het been warm en wordt het dik, dan is het belangrijk dat u in afwachting van de dierenarts het been koelt met koud water. De dierenarts zal de hoeven controleren om te zien of het paard in iets scherps heeft getrapt of een zoolzweer heeft.
Gezondheidszorg paard Masters Universiteit Utrecht.
Na het master programma paard ben je toegerust met een pakket kennis, vaardigheden en professioneel gedrag dat je bij uitstek geschikt maakt te functioneren in de sector van de diergeneeskunde die zich richt op paarden die individueel of in groepen worden gehouden als gezelschapsdier, voor recreatieve doeleinden, voor de sport, voor de fokkerij of voor voedselproductie.
Dierenkliniek voor Paarden Dierenkliniek voor Paarden Nijkerk.
Er zullen twee onderwerpen aan bod komen; belang van enten m.b.t. het West Nile virus en voorkomen en genezen van maagzweren bij het paard. De kosten bedragen 10 euro per persoon, contant aan de deur te betalen op de avond zelf.
Arthur Dierenkliniek paardenarts dierenarts Wierden.
Welkom bij Arthur Dierenkliniek. Arthur Dierenkliniek staat voor snelle klantgerichte service, hoogste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs, een klein flexibel team, opererend vanuit een volledig uitgeruste mobile paardenkliniek met digitaal röntgen, digitale echografie en een uitgebreide paardentandarts uitrusting. ma-vrij: 800u: 1800u.: 7641 PP Wierden. Wij bieden u onze kennis op het hoogste niveau. Orthopedisch dierenarts I.S.E.L.P. Erkend Keuringsdierenarts Paard.
DierenartsPaard drs. Jantine Busscher.
Gebruikmakend van mijn brede kennis en enthousiasme! Zowel voor echografie als chiropractie behandel ik het paard in zijn eigen omgeving zodat ik problemen beter kan achterhalen. Ik maak duidelijke afspraken over de kosten van de behandeling zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Vanuit Huissen bij Arnhem kom ik in heel Gelderland, Utrecht, Brabant en Limburg. Afspraken kunnen op werkdagen telefonisch worden gemaakt vanaf 08.00 uur tot 18.00 uur. s Avonds of in het weekend na overleg. De tarieven voor de meest gebruikelijke behandelingen staan hieronder, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Vast visitetarief tot 30 km. 30 km: 4950., Overige echo's' op aanvraag. Onderzoek en behandeling. Dit is wat een aantal van mijn tevreden klanten over mij zegt.: Rust en duidelijkheid. Vakmanschap en compassie. Super professioneel en neemt overal goed de tijd voor! Erg fijn met paarden ook. Gewoon een Top Dierenarts!
Paardenkliniek de Raaphorst, peesblessure, kreupelheid.
Dit zogenaamde DR systeem werkt door middel van een digitale plaat die direct draadloos communiceert met een laptop. Hierdoor hoeft de röntgenfoto niet meer uitgelezen te worden en kunnen we nu dus een stuk sneller werken wat natuurlijk prettig is voor zowel paard als eigenaar.

Contacteer ons