Zoeken naar dierenarts paard

dierenarts paard
Universiteitskliniek voor Paarden Klinieken en centra diergeneeskunde.nl.
De Universiteitskliniek voor Paarden UKP is één van de specialistische klinieken van het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. U kunt bij ons terecht met uw paard, pony of ezel. Onze dierenartsen/specialisten zijn breed opgeleid in de paardengeneeskunde. Daarnaast hebben ze nog één of meer extra interesses in deelgebieden. Deze deelgebieden zijn verdeeld over de afdelingen/polis, die optimaal samenwerken. De UKP levert diergeneeskundige zorg op topniveau. Deze kunnen wij u bieden dankzij een unieke combinatie van specialisten, moderne faciliteiten en een omvangrijk programma voor klinisch-wetenschappelijk onderzoek. De nieuwste wetenschappelijke inzichten proberen wij direct om te zetten in de zorg voor onze patiënten. Deze website is in eerste instantie bedoeld voor diereigenaren. Bent u dierenarts?
koelkast
De beste zorg voor uw paard dierenkliniek Ridderkerk.
Wij zorgen ervoor dat onze bedrijfswagens al het mogelijke bevatten om uw dier ook in noodsituaties te kunnen helpen. Omdat een ziek paard onverwachts veel geld kan kosten raden we dan ook aan om uw paard te laten verzekeren tegen die kosten.
inklaren

Daardoor kunnen we bijna alle handelingen op stal uitvoeren. Wij werken nauw samen met verschillende specialisten in de paardengeneeskunde, zoals hoefsmeden, dierfysiotherapeuten en zadelpassers, zodat er altijd een optimale behandeling voor uw paard gevonden wordt. Dierenkliniek Midden Nederland. Dierenarts in Utrecht.
mok
DierenartsPaard drs. Jantine Busscher.
Gebruikmakend van mijn brede kennis en enthousiasme! Zowel voor echografie als chiropractie behandel ik het paard in zijn eigen omgeving zodat ik problemen beter kan achterhalen. Ik maak duidelijke afspraken over de kosten van de behandeling zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Vanuit Huissen bij Arnhem kom ik in heel Gelderland, Utrecht, Brabant en Limburg. Afspraken kunnen op werkdagen telefonisch worden gemaakt vanaf 08.00 uur tot 18.00 uur. s Avonds of in het weekend na overleg. De tarieven voor de meest gebruikelijke behandelingen staan hieronder, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Vast visitetarief tot 30 km. 30 km: 4950., Overige echo's' op aanvraag. Onderzoek en behandeling. Dit is wat een aantal van mijn tevreden klanten over mij zegt.: Rust en duidelijkheid. Vakmanschap en compassie. Super professioneel en neemt overal goed de tijd voor! Erg fijn met paarden ook. Gewoon een Top Dierenarts!
maori tattoo
Onze dierenarts bij u thuis Lingehoeve.
Dag en nacht is er een paardenarts bereikbaar voor spoedgevallen op telefoonnummer 0488-482900 optie 3, paard. Ook voor spoedeisende chirurgie is Lingehoeve Diergeneeskunde 24 uur per dag, zeven dagen in de week te bereiken op dit telefoonnummer. Op zoek naar een dierenarts voor uw paard?
verkooppunten lto3
Paarden Dierenkliniek de Delta.
Voor uw paard rijden de erkende paardendierenartsen van dierenkliniek de Delta iedere doordeweekse dag visites in onze regio; een uitgestrekt gebied in Zuid Holland. Door onze kundige dierenartsen en goed uitgeruste autos kunnen we op locatie de optimale eerstelijns zorg bieden voor uw paard.
Paard De Graafschap Dierenartsen.
Daarnaast zijn wij een erkend inseminatiestation. Onze kliniek aan de Schimmeldijk is een goed geoutilleerde kliniek en voorzien van alle faciliteiten om uw paard goed en veilig te kunnen onderzoeken en behandelen. Vanuit onze kliniek bedienen wij klanten in de Achterhoek tot op de Veluwe en omstreken. Het praktijkgebied is met de komst van dierenarts Karin Hendriks verder uitgebreid richting Dieren en de Posbank.
Dierenartsenpraktijk Moergestel: paarden landbouwhuisdieren gezelschapsdieren: Noord-Brabant keuring, merrie-begeleiding ook diepvries-KI en chirurgie arthroscopie kijkoperatie gewricht, cornage, cast
Zeker op paardengebied hebben wij een nationale en internationale bekendheid, met uitgebreide expertise op het gebied van keuring, merrie-begeleiding ook diepvries-KI en chirurgie arthroscopiekijkoperatie gewricht, cornage, castratie over de lies etc van het paard. VANAF 1 APRIL 2018 KUNNEN ALLE PAARDEN DIE IN 2016 GEBOREN ZIJN AANGEBODEN WORDEN VOOR HET PROK-ONDERZOEK!

Contacteer ons