Resultaten voor dierenarts leiden

dierenarts leiden
Nieuwe dierenvoedselbank en dierenarts voor Leidse minima Sleutelstad.nl.
De dierenvoedselbank moet in april van start gaan, komende maand begint Leiden Helpt met het inzamelen van dierenvoer in het Leids Trefpunt aan de Willem Barentszstraat. We zijn ook aan het kijken of een dierenarts gratis of voor lage prijs zijn of haar diensten wil aanbieden aan de armsten van Leiden, aldus Ron Flippo van stichting Leiden Helpt.
beveiligingscamera
Dierenkliniek Moens Uw dierenarts in Leiden.
Na een jaar gewerkt te hebben in de praktijk van collega Muurling te Leiden, nam dierenarts Moens deze praktijk over in eigen beheer en besloot zich voortaan alleen op de gezelschapsdieren honden, katten, knaagdieren, vogels, reptielen, etc. Hoewel dit nog niet verplicht is, houdt dierenarts Moens zijn parate kennis op peil en bouwt deze uit door het regelmatig volgen van nascholingscursussen, veterinaire congressen, symposia en studiedagen.
goochelaar
Op zoek naar een nieuwe dierenarts Leiden / Katwijk Barfplaats.nl.
Bericht door Sarah5 Di 26 Nov 2013, 1353.: Ik heb al heel wat dierenartsen gezien en inmiddels had ik een dierenarts in Leiden die ook homeopathisch arts was en daardoor was mijn keuze gevallen op dierenarts Stibbe van de Mare.
tanks
Dierenkliniek t Leidse Land in Leiden Dierenarts Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Meld u gratis aan. Kaartweergave Dierenkliniek t Leidse Land Leiden. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Dierenkliniek t Leidse Land in Leiden. Gerelateerde bedrijven Dierenkliniek t Leidse Land Leiden.
Ranzijn Dierenarts Leiderdorp Ranzijn.nl.
Tijdens het inloopspreekuur houdt de dierenarts korte consulten, dus hierin kan je kleine problemen ter sprake brengen. De dierenarts heeft per consult ongeveer 10 minuten de tijd. Op zondag is er geen dierenarts aanwezig. De dierenartsassistent is wel telefonisch bereikbaar voor vragen.
Mijn Dierenkliniek Uw dierenarts in Leiden, Lisse en Hillegom.
Bij Mijn Dierenkliniek werken uitsluitend ervaren dierenartsen, ieder met een eigen specialisme, zoals chirurgie, interne geneeskunde, kattengeneeskunde, tandheelkunde, etc. 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen. Dankzij een samenwerkingsverband met dierenartsen in uw regio Leiden, Lisse, Hillegom, is er altijd een dierenarts beschikbaar voor spoedgevallen.
Dierenartsenpraktijk de Keerhoeve in Leiden Dierenarts Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Dierenartsenpraktijk De Keerho. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Dierenartsenpraktijk de Keerhoeve in Leiden. Algemene indruk van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Dierenartsenpraktijk de Keerhoeve Leiden. Mijn Dierenkliniek De Mare B.V. Mijn Dierenkliniek Leiden B.V.
Emotionele band tussen mens en hond gaat 14.000 jaar terug Universiteit Leiden.
Dierenarts en promovendus aan de Universiteit Leiden Luc Janssens onderzocht de restanten van het gebit van het dier. Op basis hiervan concludeerde hij dat de hond waarschijnlijk aan een zware infectie met het morbillivirus leed ook bekend als canine distemper of hondenziekte.
In het weekend geopend in Leiden dierenarts-info.nl.
Dierenarts met foto 18. Dierenarts met website. Dierenarts met website 20. Vind jouw dierenarts in de regio. Alphen aan den Rijn Benthuizen Bergschenhoek Berkel en Rodenrijs Bleiswijk Boskoop Hillegom Katwijk aan den Rijn Katwijk aan Zee Leiderdorp Leimuiden Lisse Noordwijk-Binnen.
Dierenartsenpraktijk de Keerhoeve Voorschoten en Leiden.
Per 1 april nieuwe dierenarts Saartje Lashley-de Clercq 24 maart 2018. Afscheid assistente Lisan 13 maart 2018. Like ons op Facebook! Dierenartsenpraktijk de Keerhoeve Rijn en Schiekade 22 2311 AK LEIDEN 071 512 02 41 Leidseweg 229 Nicolaespad 2253 JA VOORSCHOTEN 071 561 38 36 K.v.K.

Contacteer ons