Meer resultaten voor dierenarts hoorn

dierenarts hoorn
van Kop tot Staart START.
Ook proberen we de dieren zoveel mogelijk gerust te stellen en het zo leuk en ontspannen mogelijk voor ze te maken. Het is namelijk al spannend genoeg om naar de dierenarts te gaan. Copyright 2017 Dierenkliniek van Kop tot Staart, Hoorn.
staande lamp
Dierenkliniek Sterkliniek Stede Broec/Hoorn Risdam Openingstijden Dierenkliniek Sterkliniek Stede Broec/Hoorn Risdam Nieuwe Steen.
Sterkliniek dierenartsen West-Friesland. Openingstijden Dierenkliniek Sterkliniek Stede Broec/Hoorn Risdam Nieuwe Steen 41 in Hoorn. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Nieuwe Steen in Hoorn.
pelgrim gasfornuis
van Kop tot Staart Tarieven.
Sindsdien stelt iedere Nederlandse dierenarts zijn eigen tarieven vast. Wij geven geen overzicht van de tarieven op onze website. En waarom niet? Voor veel eigenaren van huisdieren is het erg lastig de tarieven van dierenartsen te vergelijken. Er zijn namelijk zo veel behandel en onderzoeksmogelijkheden, vaak gewichts en diersoort afhankelijk en dat komt verwarrend over als u nog niet precies weet welke behandelmethode voor uw huisdier noodzakelijk is. Voor ons is het uitermate belangrijk dat wij kunnen uitblinken in de prijs-kwaliteitverhouding maar vooral ook in de persoonlijke aandacht. Dat vinden wij in Dierenkliniek van Kop tot Staart prioriteit nummer 1. Daarom nemen we de tijd voor u en uw huisdier en ook alle tijd voor uw vragen. U wilt de beste zorg voor uw huisdier en daar hoort ook een betaalbare prijs bij. Onze tarieven staan bekend als scherp. Wij geven u graag telefonisch een indicatie. Bel onze praktijk: 0229-265005. Copyright 2017 Dierenkliniek van Kop tot Staart, Hoorn.
wenkbrauw
Openingstijden en route Hoorn Risdam Sterkliniek West Friesland.
Fysiotherapie voor dieren. Kat en dierenarts. Openingstijden alle locaties. Maak hier direct uw afspraak. Openingstijden en route Hoorn Risdam. Sterkliniek dierenartsen West-Friesland, locatie Hoorn Risdam Openingstijden in 2017. maandag t/m vrijdag van 8.00 20 uur. zaterdag van 10.00 17.000 uur.
banners
Stad Land Hoorn, uw dierenarts in Hoorn e.o.
Wij hopen met u als diereigenaar in Hoorn en omstreken een goede band op te kunnen bouwen en bij te kunnen dragen aan de gezondheid van uw geliefde huisdier. Deel deze pagina via.: Ontvang GRATIS 4 x per jaar onze Nieuwsbrief met leuke feitjes, handige tips, aanbiedingen en leuke acties in uw inbox! Aanmelden Uw heeft geen e-mail ingevuld Uw heeft geen geldig e-mail ingevuld. Copyright Stad Land. Alleen voor echte noodgevallen kunt u ons. bereiken op de onderstaande telefoonnummers.: Stad Land Dierenklinieken Alkmaar, Amsterdam, Badhoevedorp en Heemstede hebben een eigen dienstregeling. Dit betekent dat er s avonds, s nachts, tijdens het weekend en op feestdagen altijd een dierenarts bereikbaar is en beschikbaar is voor spoedgevallen.
slotenmaker rotterdam
Dierenkliniek de Zuiderdracht.
Wij zijn gevestigd in Oosterblokker, aan de rand van Hoorn tegenover de wijk Kersenboogerd vlakbij de provinciale weg ter hoogte van Schellinkhout. Hierdoor zijn wij makkelijk bereikbaar vanuit zowel Hoorn, Blokker en Zwaag als vanuit de omliggende gemeenten Drechterland en Venhuizen.
Dierenkliniek Hoorn Dierenartspraktijk in de Kersenboogerd.
Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Welkom op de website van Dierenkliniek Hoorn. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0229-233390 voor het maken van een afspraak. Ma Di Wo Do Vr. Open van Ma tot Vr.
Uitbreiding in Hoorn Sterkliniek Dierenartsen.
Uitbreiding in Hoorn. Met ingang van 1 april 2015 heeft ook Hoorn een Sterkliniek. Dierenkliniek Risdam/Hoorn Centrum aan de Nieuwe Steen heet nu Sterkliniek dierenartsen Hoorn Risdam. De nieuwe eigenaar is dierenarts Hazelaar, tevens eigenaar van Sterkliniek dierenartsen Stede Broec.

Contacteer ons