Op zoek naar dierenarts hoorn?

dierenarts hoorn
Uitbreiding in Hoorn Sterkliniek dierenartsen Baarn.
Direct een afspraak maken. Uitbreiding in Hoorn. Met ingang van 1 april 2015 heeft ook Hoorn een Sterkliniek. Dierenkliniek Risdam/Hoorn Centrum aan de Nieuwe Steen heet nu Sterkliniek dierenartsen Hoorn Risdam. De nieuwe eigenaar is dierenarts Hazelaar, tevens eigenaar van Sterkliniek dierenartsen Stede Broec.
Hoorn ROC Horizon College.
Docent of instructeur? HC als stageschool. Hoorn, Maelsonstraat 24. Postcode: 1624 NP. Tel: 0229 28 71 00. 1620 HC Hoorn. Dinsdag, donderdag: 07.30 uur 22.00 uur. Maandag, woensdag, vrijdag: 07.30 uur 17.30 uur. Neem een kijkje op de locatie Hoorn.
Beoordelingen Stad Land Dierenklinieken.
Vestiging: Stad Land Hoorn. In 1 woord; fantastisch. Zowel de artsen als de assistenten zijn zeer begaan met het welzijn van de dieren en zeer betrokken. Tijdens een consult wordt er door dierenarts Maurice heel goed uitgelegd wat hij denkt dat er is, waar het vandaan kan komen en hoe eventueel te behandelen.
Uitbreiding in Hoorn Sterkliniek Dierenartsen.
Uitbreiding in Hoorn. Met ingang van 1 april 2015 heeft ook Hoorn een Sterkliniek. Dierenkliniek Risdam/Hoorn Centrum aan de Nieuwe Steen heet nu Sterkliniek dierenartsen Hoorn Risdam. De nieuwe eigenaar is dierenarts Hazelaar, tevens eigenaar van Sterkliniek dierenartsen Stede Broec.
Dierenkliniek weekenddienst Hoorn Noord Holland Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Dierenwinkel Hoorn Noord Holland. Diervoeders Hoorn Noord Holland. Dierenarts Hoorn Noord Holland. Huisarts Hoorn Noord Holland. Taxi Hoorn Noord Holland. Rabobank Hoorn Noord Holland. K Van Engelenhoven Hoorn Noord Holland. 06 51118592 Hoorn Noord Holland. T Laan Hoorn Noord Holland.
Angelina de Jong Dierenkliniek Animalis.
Dierenkliniek de Zuiderdracht.
Hierdoor zijn wij makkelijk bereikbaar vanuit zowel Hoorn, Blokker en Zwaag als vanuit de omliggende gemeenten Drechterland, Stedebroec en Venhuizen. U bent van harte welkom! Zuiderdracht 40a, Oosterblokker. tel: 0229 262139. Naast de werkzaamheden op onze eigen lokatie zijn wij ook de dierenarts voor het Dierenasiel Hoorn.
Dierenartsenpraktijk Westwoud Wognum De Praktijk.
JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het is niet mogelijk om via ons e-mailadres een afspraak te maken, voor het maken van een afspraak kunt u met ons bellen op bovenstaand telefoonnummer. Welkom bij Dierenartsen Westwoud Wognum.
Dierenkliniek Hoorn in handen van Annemarie Nibbelke Rodi.
Dierenarts Cees Koopman draagt Dierenkliniek Hoorn over aan dierenarts Annemarie Nibbelke. HOORN Dierenkliniek Hoorn van dierenarts Cees Koopman is per 1 mei overgegaan in handen van dierenarts Annemarie Nibbelke. Na" bijna dertig jaar zal ik mijn werkzaamheden in de kliniek neerleggen, schrijft Cees Koopman.
Diergaarde Blijdorp dierentuin in Rotterdam.
Nieuw in Diergaarde Blijdorp. Bewonder vanaf nu de familie en mannengroep geladas, een expressieve apensoort uit Ethiopiƫ, in de Diergaarde. Ontdek meer met de Blijdorp-app. Een app vol weetjes over dieren, planten, monumenten. Routeplanner, interactieve plattegrond van de dierentuin en nog veel meer.

Contacteer ons