Op zoek naar dierenarts enschede?

dierenarts enschede
Dierenartsen Frowijn en Vermeulen.
Voor het afhalen van brokjes voor papegaaien en parkieten, dieet-voeders, vrij verkrijgbare medicijnen en herhalingsrecepten kunt u op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur bij ons terecht. Voor spoedgevallen alleen patiƫnten van onze praktijk kunt u 053-4780520 bellen, u krijgt dan een bandje te horen met het nummer waarop we bereikbaar zijn. Tweets van @DierenartsFV. 7544 DV Enschede.
google adwords uitbesteden
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
vouwgordijnen op maat
Huis aan Huis Enschede Dierenkliniek Mediscent opent deuren aan Zuiderval.
Kom meer te weten over mooi Twente dankzij minder borden 3 dagen geleden. 3 dagen geleden Wethouder Hans van Agteren van Enschede heeft woensdag 14 maart samen met de Twentse portefeuillehouders vrijetijdseconomie het eerste toeristische informatiepaneel onthuld op het voormalige vliegveld.
led strip
Vergelijk alle dierenartsen in Enschede en omgeving Dierenartskiezen.
In Enschede aan dierenartspraktijken geen tekort. Zo zijn er bijvoorbeeld Dierenkliniek Elze en Dierenkliniek Enschede aan de rand van het oude stadscentrum en Dierenkliniek slotzicht en Frowijn en Vermeulen iets buiten de stadskern. Op www.dierenartskiezen.nl bieden wij inzicht in de verschillende tarieven van al deze praktijken. Zo kun je in een oogopslag zien bij welke dierenarts u de voordeligste zorg voor je beste vriend vindt.
Dierenkliniek Mediscent Management systeem.
Voor advies, het maken van een afspraak of voor verkoop van producten zoals vlo-teken preventie of diervoeding kunt u altijd binnenlopen! Buiten openingstijden van de kliniek hoort u het telefoonnummer van de dienstdoende dierenarts op ons antwoordapparaat. Behandelingen en Onderzoeken. Address Getfertweg: 290-7, 7512BG, Enschede, Nederland.
Dierenarts Jumper Enschede.
Kom langs voor een GRATIS algemene 1e check up voor je nieuwe huisdier! Voor alle puppys en kittens. Op zaterdag 30 juni, 28 juli, 22 september, 27 oktober en 24 november komt de dierenarts naar Jumper Enschede voor een extra inentingspreekuur.
Dierenkliniek Enschede Meulenbroek Dierenartsen.
Als u dus op zoek bent naar een dierenkliniek in de buurt van Enschede dan kunt u bij ons met al uw vragen terecht. Mocht u meer willen weten neem dan contact met ons op.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 57889622. 7623 HS Borne. Kliniek voor gezelschapsdieren en paarden. Veterinaire apotheek en bedrijfsadvisering. 7 dagen per week 24 uur per dag te bereiken op bovenstaand telefoonnummer. De praktijk is maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 t/m 20.00 uur. Dierenarts Hengelo OV.
Dierenkliniek Enschede Startpagina Facebook.
Vandaag voorlopig voor de laatste keer naar de kliniek gekomen om de hechtingen te laten verwijderen en Bolle komt nog steeds graag bij de dierenarts. Ze vertelde mij vandaag dat ze weet hoe oud Bolle is 8 jaar maar dat hij de enthousiasme heeft van een jonge pup. Dierenkliniek Enschede en al haar medewerkers.
Welkom bij Dierenkliniek Slotzicht Dierenkliniek Slotzicht.
Onze dierenkliniek is een moderne kliniek aan de Gronausestraat 169 in Enschede. U kunt bij ons terecht met al uw huisdieren. Uw hond, kat, konijn of ander huisdier is bij ons in goede handen. maandag 800: 1730.: dinsdag 800: 1730.:
Dierenkliniek Elze Dierenkliniek Elze in Enschede.
Nieuwe kliniek op vertrouwde locatie. Dierenkliniek Elze is een nieuwe naam op een vertrouwde plek. De dierenartspraktijk aan de Lasondersingel in Enschede werd gestart door dierenarts Blom. In november 2014 nam dierenarts Elze Ernst-Burink de kliniek over en kreeg de kliniek een nieuwe naam.

Contacteer ons