Op zoek naar dierenarts ell?

dierenarts ell
Dierenartsenpraktijk Ell in Ell Dierenarts Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Reviews over Dierenartsenpraktijk Ell in. Hoe is deze score opgebouwd? Verkeerde diagnose gesteld bij mijn hond! Mijn hond zou volgens hun een ontsteking hebben, maar ze had een flinke bacterie opgelopen! Volgens hun had ze geen oorontsteking, maar die had ze wel.
ballon 1 jaar
Team Dierenartsenpraktijk Ell.
Gerrit Tacken, is afgestudeerd in Utrecht in december 1984. Sinds 1989 is hij werkzaam in Dierenartsenpraktijk Ell als dierenarts voor landbouwhuisdieren in België en Nederland. René Pieters is dierenarts sinds 1990 en na een start als allround practicus voor de landbouwhuisdieren sinds een aantal jaren volledig werkzaam als erkend varkens-dierenarts.
kapper utrecht
Dierenartsenpraktijk Ell Dap Ell Startpagina Facebook.
We willen Loes Fila de arts bij dierenarts praktijk Ell bedanken voor de geweldi ge steun en begeleidin g en uiteraard de zorg en na zorg tijdens t laten inslapen van Kenny. Zij heeft alles geregeld voor de crematie van onze Kenny.
beurswanden
Dierenkliniek Boshoven Dierenartsenpraktijk Ell.
Maandag t/m vrijdag 16.30 uur 17.30 uur. Voor het afhalen van medicijnen kunt u terecht.: Maandag van 8.30 uur t/m 12.00 uur en van 13.30 uur t/m 17.30 uur. Dinsdag, woensdag en donderdag enkel van 13.30 uur t/m 17.30 uur.
Slotenmaker
Dierenartsenpraktijk Ell Professionals in veterinaire zorg.
Binnen Dierenartsenpraktijk Ell werken meer dan 20 dierenartsen samen, die diergeneeskundige zorg verlenen in de regio Midden-Limburg en in Belgisch Limburg. Iedere dierenarts legt zich al langere tijd toe op een of twee diersoorten, waarin hij/zij ook regelmatig aanvullend onderwijs volgt.
Openingstijden Dierenartsenpraktijk Ell.
Voor spoedgevallen zijn wij telefonisch bereikbaar, 0495-551225. Openingstijden Kerstmis en Oud en Nieuw. Op maandag 25 en dinsdag 26 december en maandag 1 januari is de praktijk. Het jaar is weer bijna voorbij Het nieuwe jaar komt er weer aan, dus ook de.
Gezelschapsdieren Dierenartsenpraktijk Ell.
zaterdag hebben wij enkel inloopspreekuur van 08.30 tot 09.00 uur in Ell. Voor overleg met een dierenarts kunt u van maandag tot en met vrijdag contact opnemen tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Indien de betreffende dierenarts niet in de gelegenheid is om u te woord te staan, zal hij of zij u zo snel mogelijk terugbellen.
Contact Dierenartsenpraktijk Ell.
Klik hier om uw route naar Dierenartsenpraktijk Ell te plannen. Klik op onderstaande routekaart om de vergroting weer te geven.: Openingstijden Kerstmis en Oud en Nieuw. Op maandag 25 en dinsdag 26 december en maandag 1 januari is de praktijk.
Open Dag dierenarts Ell Weertdegekste.nl.
Hoe Berecht U. Open Dag dierenarts Ell. 22 september 2015 1016.: Op zondag 11 oktober a.s. houdt Dierenartsenpraktijk Ell een Open Dag. Als een huisdier ziek is brengen veel Weertenaren hun geliefde dier naar Ell of hun dependance op Boshoven.

Contacteer ons