Op zoek naar dierenarts amstelveen?

dierenarts amstelveen
Dierenarts Amstelveen Dierenartsenpraktijk Mentink Spoedgevallen.
1191 GM Ouderkerk aan de Amstel. 1181 VN Amstelveen. Van Boshuizenstraat 423. 1082 AR Amsterdam. Dierenarts Annemieke Calis. 1421 AK Uithoorn. 1182 JA Amstelveen. Buiten genoemde tijden: doordeweeks na 20.00 uur, in het weekend tussen 18.00 en 09.00 uur en tijdens feestdagen.:
grote ballonnen
Dierenkliniek Westwijk Amstelveen, vrouwelijke dierenartsen en moderne apparatuur.
Onze moderne dierenkliniek is ideaal gelegen midden in de Westwijk in Amstelveen en ook prima bereikbaar vanuit Aalsmeer en Uithoorn. De kliniek heeft alles om uw hond, kat, konijn of ander huisdier snel en goed te kunnen behandelen opereren en/of bewaken. Onder andere twee spreekkamers, eigen rontgen en echo apparatuur, eigen bloedanalyse, een uitgebreide operatie en recovery afdeling en een aparte opnameruimte. En als belangrijkste een goed team van 3 dierenartsen en 3 dierenarts assistentes, allemaal vrouwen.
haarimplantaten Turkije
Dierenarts Amstelveen Uw dier in vertrouwde handen.
Dierenartsenpraktijk Ouderkerkerkaan in Amstelveen is een praktijk waar op afspraak gezelschapsdieren worden behandeld. Naast honden en katten, behandelen wij ook kleinere gezelschapsdieren zoals cavia's, konijnen, fretten en vogels. Drie dierenartsen en vier assistentes staan allen voor u klaar om uw huisdier te helpen.
banners
Dierenarts Amstelveen Dierenartsenpraktijk Mentink Openingstijden.
Behandeling uitsluitend op afspraak. Maandag t/m donderdag s ochtends van 09.00 tot 12.30 uur, maandag t/m vrijdag s middags van 13.30 tot 17.00 uur en s avonds van 18.00 tot 19.00 uur behalve vrijdag Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Slotenmakers
Dierenarts Amstelveen Dierenartsenpraktijk Mentink.
De gescheiden voorbereidingsruimte kan ook voor tandheelkundige ingrepen worden gebruikt. Ook is er, sinds kort, de mogelijkheid om een acupunctuur behandeling te geven aan onze patiƫnten, naast de reguliere therapie. Ook bestaat de mogelijkheid zieke dieren voor behandeling op te nemen.
Dierenarts Amstelveen Dierenartsenpraktijk Mentink Contact.
Buiten de genoemde tijden wordt door een antwoord apparaat verwezen naar een noodnummer. Behandeling uitsluitend op afspraak: s morgens van 09.00 tot 12.30 uur ma-do, s middags van 13.30 tot 17.00 uur ma-vr, en s avonds van 18.00 tot 19.00 uur ma-do.

Contacteer ons