Meer resultaten voor homeopathisch dierenarts

homeopathisch dierenarts
Dierenarts holistisch Home.
worden tevens belicht. Gegevens van de praktijk waar ik gesitueerd ben, staan vermeld op deze website. Paarden worden op locatie behandeld. Disciplines in holistische diergeneeskunde. Dierenarts Ruth Boerekamp. Praktijk voor o.a. acupunctuur, chiropractie, homeopathie. Dierenarts Ruth Boerekamp. Paard en gezelschapsdieren.
homeopathie
BKHD Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren.
Homeopathy cures a larger percentage of cases than any other form of treatment and is beyond doubt safer and more economical. De natuur duldt geen ongeneeslijke gezondheid Thomas Bernard. An animal's' eyes have the power to speak a great language.
airco split unit
home.
dierenarts almere
Holistisch Dierenarts: Home.
Bevorder de gezondheid en creer de basis voor herstel. Back to Balance, praktijk voor integratieve diergeneeskunde, is opgezet door Hélène Versteeg-Severing, dierenarts en natuurgeneeskundig therapeut. Binnen onze praktijk wordt de kennis uit de wetenschappelijke reguliere geneeskunde geïntegreerd met natuurlijke, complementaire therapieën.
vriezer
E.C. Evelien van der Waa Dierenkliniek Wulven.
Gepubliceerd: 09 februari 2010. homeopathisch werkend dierenarts. Dierenkliniek Wulven biedt u naast reguliere diergeneeskunde ook de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een homeopatisch consult. Dierenarts Evelien van de Waa heeft een praktijk voor veterinaire homeopathie en maakt voor haar consulten gebruik van een van onze behandelkamers.
brandblusser
Dierenkliniek Hof in Almere Stad biedt homeopathie voor dieren.
Als echter gedurende langere tijd een homeopathisch geneesmiddel wordt gebruikt, kan dit wel klachten geven. In belang van uw liefdevolle huisdier is het goed altijd met ons te overleggen alvorens een homeopathisch middel langere tijd of opnieuw te geven. Dierenarts Marleen is klassiek homeopaat voor dieren.

De praktijk voor Acupunctuur, Homeopathie en Voeding. Aan de hand van verhalen uit de praktijk worden ziektebeelden beschreven en aangegeven op welke wijze behandeling heeft plaatsgevonden. Uitleg over de werking van Acupunctuur en Homeopathie kunt u ook op deze website vinden.
Holistisch dierenarts.
Dierenarts Froukje Seip heeft naast haar opleiding als paardendierenarts, ook haar opleiding als homeopathisch dierenarts PACHlid, SCWD en de opleiding bioresonantie-therapie Bicom succesvol afgerond. Daarnaast heeft zij diverse andere trainingen gevolgd waaronder de Mind Body Coaching en Neuro Emotionele Integratie.
Karindehaas.nl Dierenarts Karin de Haas.
Dierenarts Karin de Haas, holistisch werkend dierenarts behandelt het dier in zijn totaliteit. Zij volgde na haar studie Diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht, opleidingen bij o.a. NAAV, IVAS acupunctuur, TCM, kruiden en de SHO homeopathie. Nu geeft ze zelf les aan de Hogeschool voor Natuurlijke Geneeswijzen te Meppel.
Welkom.
Ik begon mij er meer in te verdiepen en ben toen de 3 jarige homeopathie opleiding voor artsen en dierenartsen van de Stichting Homeopathische Opleidingen SHO in Wageningen gaan volgen. Vanaf 1995 werk ik als homeopathisch dierenarts, maar ben ook nog werkzaam in een praktijk voor gezelschapsdieren, waardoor ik mij ook blijf ontwikkelen in de reguliere diergeneeskunde.

Contacteer ons