Resultaten voor dierenarts rotterdam

dierenarts rotterdam
Openingstijden Dierenkliniek Rotterdam Kralingen Oostzeedijk Beneden 93 in Rotterdam.
die het meest in de buurt ligt van de aan de Oostzeedijk Beneden 93 is de Dierenkliniek Kralingen B.V. aan de Oudedijk 197. Meer dierenarts in Rotterdam Bedrijven in de buurt van Dierenkliniek Rotterdam Kralingen Oostzeedijk Beneden 93 in Rotterdam.
heelys
Dierenkliniek weekenddienst Rotterdam Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Rotterdam, die ook te vinden zijn in de rubriek dierenkliniek weekenddienst! Ing Bank Rotterdam. Maasstad Ziekenhuis Rotterdam. Dijkzigt Ziekenhuis Rotterdam. Ziekenhuis Maasstad Rotterdam. Hotel De Sluiskop Rotterdam. Loontechnische Dienst Rotterdam.
king pepermunt
Home.
Rotterdam 010 291 0060. Heeft u geen tijd of vervoer om naar de dierenarts te gaan? Is uw kat allergisch voor zijn reismandje? Dan hebben we de oplossing voor u! Laat de dierenarts bij u aan huis komen voor de jaarlijkse vaccinatie, check up of voor het chippen.
afwasmachine
home Dierenkliniek Nesselande.
Wij zijn een moderne en gemoedelijke dierenkliniek voor gezelschapsdieren in Rotterdam Nesselande. In onze kliniek staan eerlijkheid en een goede prijs/kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel en wordt u als eigenaar nauw betrokken bij het onderzoek en de behandeling van uw huisdier.
brandblusser
Dierenarts praktijk Lammers te Nesselande Rotterdam.
Dierenartspraktijk Lammers is een gezelschapsdierenpraktijk waar op eerstelijns en gedeeltelijk op tweedelijns niveau gezelschapsdieren zoals honden en katten, maar ook konijnen, knaagdieren, fretten, vogels en. Als u op zoek bent naar een goedkope dierenarts in Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel of Zevenhuizen, is Dierenartsenpraktijk Lammers echt iets voor u.
In het weekend geopend in Rotterdam dierenarts-info.nl.
Wij bieden u de totale zorg voor uw huisdieren, u kunt bij ons terecht voor een Dierenartsen bezoek, Uw hond of kat laten trimmen door een gediplomeerd trimster of een. Dierenartsenpraktijk Overschie Rotterdam. Dierenkliniek Rotterdam Ommoord-Hillegersberg Rotterdam. Onze kliniek heeft maar liefst vijf vestigingen in Rotterdam.
Dierenkliniek Rotterdam Betere zorg voor uw beste vriend.
Het team van dierenkliniek Rotterdam zorgt al zeventig jaar met passie voor uw huisdier. Algemene diergeneeskunde, uitgebreide diagnostiek, chirurgie, laparoscopische sterilisatie, orthopedie, te veel om op te noemen. Wij hebben alles in huis en hoeven u zelden of nooit door te sturen.
Dierenkliniek Prinsenland Dierenkliniek Prinsenland.
We zijn een kleine praktijk met één dierenarts en één assistente, zodat u altijd een vertrouwd gezicht bij uw bezoek ziet. Wij kennen de huisdieren en hun eigenaren en zij kennen ons. Mocht het nodig zijn dat er aanvullend onderzoek moet worden verricht, hebben wij moderne apparatuur tot onze beschikking. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid tot het toedienen van gas-anesthesie voor een nóg betere begeleiding gedurende operaties. Door onze goed uitgeruste praktijk kunnen wij 95% van de problemen zelf oplossen. Als er meer specialistische zorg nodig is, hebben wij een uitgebreid netwerk van specialisten naar wie wij u kunnen doorverwijzen. Een groot voordeel van onze dierenkliniek is de goede bereikbaarheid. De kliniek ligt op 100m afstand van metrostation Schenkel. Daarnaast is er ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur. Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat we u en uw huisdier persoonlijke aandacht kunnen geven. Kortom: alles staat in het teken voor de beste zorg van uw dier! Contact en openingstijden. Mahatma Gandistraat 12 3066VA Rotterdam Telefoon: 010 447 30 13 info@dierenkliniekprinsenland.nl.
DrWoof.nl.
Ik ben meteen na mijn afstuderen gaan werken in een grote praktijk in Rotterdam en na 5 jaar ben ik als zelfstandige aan het werk gegaan voornamelijk als chirurg. Ik miste echter het contact met de patient en de mensen zodat ik weer terug ben gegaan in de praktijk als algemeen dierenarts.
Dierenkliniek IJsselmonde Dierenkliniek Ridderkerk.
Staat uw voorkeurskeuze er niet tussen maak dan een afspraak via WhatsApp of mail. Heeft u het gevoel dat uw huisdier urgente zorg nodig heeft neemt u dan alstublieft telefonisch contact met ons op, T. 085 273 19 19. Kerstendijk 7 3079 ET Rotterdam.

Contacteer ons