Meer resultaten voor dierenarts in dieren

dierenarts in dieren
dierenarts - 2015 Autorijschoolnordin almere.
Ik was gauw weer op het goede pad en ik ben in 1x geslaagd voor mijn bijzondere verrichtingen TTT en mijn praktijkexamen. Nordin is een instructeur die 100% geeft in zijn lessen, dus dat verwacht hij ook van zijn leerlingen.
Dierenkliniek Makker in Den Haag.
In 2013 ben ik afgestudeerd als Paraveterinair Dierenarts Assistente. Ik ben opgegroeid met dieren om mij heen, dus was het voor mijn ouders niet gek opkijken toen ik vertelde dat ik dit werk wilde. Ik ben tussen de dieren opgegroeid op het platteland in Polen.
slotenmaker rotterdam
Dierenkliniek Twello Wij behandelen uw huisdier als familie!
Een super behandeling gekregen, hartelijke dierenarts, ik kon direct komen met mijn konijntje Sproet ook al was de praktijk eigenlijk gesloten. Uitgebreide aandacht en zorg en vooral hart voor de dieren was duidelijk aanwezig. Kan niet anders zeggen: top! verhuizing op zoek naar nieuwe dierenarts en wat ben ik blij dat we hiervoor gekozen hebben! Ik hoop er niet te vaak te komen, maar ik weet dat àls we er heen moeten dat het goed zit voor onze diertjes. Onze poes Diva is er gesteriliseerd en ik laat met een gerust hart onze katers er ook castreren binnenkort. Paula van den Brink. Maand van de Glimlach. 1 februari 2018. Maar liefst 15 % korting op alle gebitsverzorgende producten, voeding en behandelingen bij ons in de maand Februari.
seo specialist
DIERENKLINIEK EUROPAPLEIN.
Wij hebben altijd tijd voor u: op consult bij de dierenarts, tijdens een huisvisite, telefonisch of aan de balie, bij één van onze paraveterinairen. U kunt zelfs videobellen met ons. Via ons online afsprakensysteem maakt u zelf een afspraak. Wij zijn helder in wat u van ons kunt verwachten.
Tuinmeubelen
De dierenarts die meer kan De Graafschap Dierenartsen.
De Dierenarts die meer kan. De Graafschap Dierenartsen is een moderne gemengde praktijk in de Achterhoek Gelderland. Met onze Landbouwhuisdierenlocatie in Steenderen, Paardenkliniek in Vorden en Gezelschapsdierenklinieken in Vorden en Doesburg en dependances in Brummen, Didam, Dieren, Eerbeek, Hengelo, Ruurlo, Velp, Wehl, Zutphen-centrum en Zutphen-Leesten staan wij garant voor hoogwaardige 24-uurs dienstverlening.
maori tattoo
Dierenkliniek Leusden eerstelijns dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren.
Privacy statement Dierenkliniek Leusden. Dieren en zorg. Home Leusden 2018-07-16T0934150000.: Welkom bij Dierenkliniek Leusden. Warmte, betrokkenheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit horen bij ons. Wij zijn een vernieuwde en volwaardige eerstelijnspraktijk voor de regio Leusden en Amersfoort. Honden, katten, konijnen en knaagdieren krijgen hier dé plek en aanpak die bij hen past. Kom en kijk eens bij ons binnen! DE BESTE ZORG VOOR UW DIER. KIES HIERONDER UW DIER.: Voor de gezondheid van alle levensfases van uw hond. Wij zijn met trots een. Wij houden van konijnen en hun medische uitdagingen. Van chinchilla tot hamster wij weten raad. Wij streven naar een hoge kwaliteit diergeneeskundige zorg en een persoonlijke benadering van eigenaar en patiënt. Dierenkliniek Leusden gaat voor optimale zorg en aandacht. We zijn een open, transparant en eerlijke praktijk. Met een moderne kliniek, volledig ingericht met de nieuwste apparatuur. Door permanente scholing van onze dierenartsen, zijn we als eerstelijns dierenartsenpraktijk met extra kennis en kunde in o.a.
Welkom bij de Specialistische Dierenkliniek Utrecht Specialistische Dierenkliniek Utrecht.
De Specialistische Dierenkliniek Utrecht SDU is een laagdrempelige kliniek voor optimale medische huisdierenzorg. Met een hecht team zorgen we er samen met u en uw dierenarts voor dat uw huisdier zo prettig mogelijk geholpen wordt en de zorg krijgt die het verdient.
Dierenkliniek 76 Praktijk voor gezelschapsdieren in het centrum van Amsterdam.
In ons team van dierenartsen overleggen we regelmatig over patiënten. Ook worden alle noodzakelijke gegevens gedocumenteerd in de computer, waardoor iedere dierenarts op de hoogte is van de status van een patiënt. Tijdens de openingsuren wordt u telefonisch en aan de receptie te woord gestaan door onze assistentes. Zij maken met u de afspraken voor consulten, onderzoeken, behandelingen of operaties. Aan de receptie kunt u de hele dag dieetvoeding, bestrijdingsmiddelen voor o.a. vlooien en wormen, dierverzorgingsproducten en voorgeschreven medicijnen verkrijgen. Buiten de openingsuren kunt u zich voor spoedgevallen wenden tot.: Het Medisch Centrum voor Dieren.
Dierenkliniek De Berg uw dierenarts in Amersfoort.
EN BETROUWBARE DIERENKLINIEK? Dierenkliniek De Berg is uw moderne en kwalitatief goed uitgeruste dierenarts in Amersfoort voor huisdieren en paarden. Onze kliniek is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Dierengeneeskunde KNMvD, de Groep Geneeskunde Gezelschapsdieren GGG en de Groep Geneeskunde Paard GGP.
Facebook.
Door onze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. E-mail of telefoon. Deze inhoud is op het moment niet verkrijgbaar. We hebben bijkomende beveiligingsfuncties ingevoerd, die vereisen dat je je aanmeldt bij Facebook om deze pagina in België te kunnen bekijken.
GELRE Dierenartsen GELRE Dierenartsen.
24 uur per dag en 7 dagen per week een dierenarts bereikbaar. Verhalen Bekijk alle verhalen. Hoe het nieuwe jaar voor Flex begon. 24 januari 2019. Het nieuwe jaar van onze pup Flex begon niet bepaald goed. Op 3 januari werd Flex van het ene op het andere moment hartstikke ziek. Bekijk deze referentie. Kunnen wij jouw dieren helpen? Maak een afspraak. Bekijk het hele team. Ontvang ons laatste nieuws. Ontvang onze beste tips en laatste nieuws in je mailbox.

Contacteer ons