Meer resultaten voor dierenarts in dieren

dierenarts in dieren
Dierenkliniek Amsterdam Noord.
Dierenkliniek Amsterdam Noord. Dierenkliniek Amsterdam-Noord is een betrokken en goed uitgeruste dierenartsenpraktijk in Amsterdam. De kliniek bestaat al ruim 30 jaar, waardoor wij over de nodige ervaring beschikken. Bij Dierenkliniek Amsterdam-Noord werken enthousiaste en deskundige mensen met veel liefde voor dieren.
colloidaal zilver
Home Dierengezondheidscentrum t Wijdseland.
Gezelschapsdieren Paarden / landbouwhuisdieren. Doesburg Bekijk de praktijk 0313 475 162 Wehl Bekijk de praktijk 0314 681 655 Dieren Bekijk de praktijk 0313 427 269 Didam Bekijk de praktijk 0316 223 231. Diergezondheidscentrum t Wijdseland. Wij zijn een grote gemengde dierenartsenpraktijk met 2 klinieken en 2 praktijken in de regio Doesburg-Wehl. Bij ons kunt u terecht voor de volledige eerstelijns zorg voor uw gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. In overleg met u als eigenaar zorgen wij voor moderne, goede veterinaire zorg en begeleiding, met oog voor diergezondheid, dierenwelzijn en volksgezondheid. Wij streven naar gezonde patiënten en tevreden cliënten. Daarbij staan klantvriendelijkheid en goede communicatie centraal. Ons team van 11 gekwalificeerde dierenartsen en 11 assistentes staat dag en nacht voor u klaar. Samen beter in de zorg voor uw huisdieren! Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar. Voor hoogwaardige veterinaire zorg voor uw huisdieren kunt u terecht op al onze vestigingen. Bekijk het team Team gezelschapsdieren. Luuk Kaalberg Dierenarts Locatie.
beveiligingscamera
Dierenkliniek de Perzikgaard in Spijkenisse verzorgt uw dieren.
In onze dierenkliniek behandelen we eerstelijns-patiënten en tweedelijns-patiënten. Openingstijden van de kliniek. De praktijk is doordeweeks telefonisch bereikbaar van 0900: uur tot 2000: uur en op zaterdag van 0900: uur tot 1130: uur. Buiten deze tijden krijgt u via het antwoordapparaat het telefoonnummer van de dienstdoende dierenarts.
Dierenkliniek De Waalsprong omgeving: Arnhem, Nijmegen, Lent, Bemmel, Elst en Oosterhout.
Plan vandaag nog uw afspraak in met de dierenarts van onze kliniek en kom langs. Heeft u er al bij stilgestaan dat het belangrijk is uw huisdier te verzekeren? Dierenkliniek de Waalsprong adviseert iedereen hier meer over te lezen. Klanten over onze kliniek.
Dierenkliniek Westerpark in Amsterdam Oud-West.
020 684 55 29. Dierenarts in Amsterdam West. Openingstijden van onze dierenklinieken. Wilt u een afspraak maken of meer informatie, belt u ons dan, wij zijn de gehele dag bereikbaar. Onze dierenkliniek aan de Spaarndammerstraat is dagelijks geopend voor afspraken van 9.00 uur tot 20.00 uur donderdagen tot 17.00 uur. Op zaterdag is de kliniek geopend van 10.00 uur tot 13.00 uur. Onze dierenartsenpraktijk aan de Frederik Hendrikstraat in Oud-West is geopend op werkdagen. Op maandag en vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur; op dinsdag, woensdag en donderdag van 12.00 uur tot 18.00. Wij werken enkel op afspraken, er is geen inloopspreekuur. Naast reguliere zorg, voeren wij alle gangbare onderzoeken, behandelingen en operaties uit, zoals castratie, sterilisatie, vaccinatie en chippen. Ook de meeste specialistische ingrepen, waaronder de orthopedische, zijn in onze kliniek in kundige handen. Iedere werkdag zijn er twee tot drie dierenartsen aanwezig. U kunt bij ons ook terecht voor alternatieve zorg of complementaire medische zorg. Lees hiervoor verder onder: orthomoleculaire zorg. Voor spoedgevallen kunt u buiten onze openingstijden terecht bij het Medisch Centrum voor Dieren 020 740 06 00.
Kliniek voor Gezelschapsdieren in Dieren, Velp en Brummen.
Kliniek voor Gezelschapsdieren is uw dierenarts voor huisdieren in de regios Dieren, Velp en Brummen. Wij bieden uw huisdier optimale veterinaire zorg. Oog voor dierenwelzijn, individuele aandacht en persoonlijk contact staan bij ons centraal. We zien u graag in de kliniek voor preventieve zorg, maar ook voor behandeling, uitgebreide onderzoeken en het uitvoeren van operaties bij uw huisdier.
Wij Dierenkliniek Dierenkliniek Wij als Wilhelminapark Wihelminapark als dierenartsen Utrecht. Utrecht. dierenartsen heten Een Dierenartsen heten u website in u welkom gemaakt Utrecht. welkom op door
Evert-Jan de Boer nbsp Diane van Driel nbsp Loek Gussenhoven. De dierenartsen van Dierenkliniek Wilhelminapark in Utrecht. Wij hebben als tandheelkundige dierenarts een site gemaakt over alles wat het gebit betreft bij dieren. Dierengebit een site van tandheelkundige dierenartsen uit Utrecht.
afvallen na bevalling.
Hoe jezelf weer in vorm krijgen na je zwangerschap en welk dieet past hierbij? En wanneer is het tijd om dit aan te pakken en wat is verstandig en wat juist niet. Kortom hoe ga je diëten na de bevalling?
Dierenkliniek Diemen, al 20 jaar de dierenarts in Diemen.
MEDISCH CENTRUM VOOR DIEREN AMSTERDAM. spoed en specialisten kliniek. 1014 AS Amsterdam. Het MCD biedt zowel specialistische diergeneeskunde als intensieve en spoedeisende zorg voor gezelschapsdieren. De kliniek is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Na onderzoek en/of behandeling krijgt de verwijzend dierenarts een verslag toegestuurd.
Dierenkliniek DierenDokters Haarlem Dierenarts gezelschapsdieren.
Sinds kort is het mogelijk om huisdieren met kreupelheids of orthopedische problemen chiropractisch te laten behandelen. Dierenarts Hugo Tiel van DierenDokters Haarlem heeft onlangs zijn diploma Veterinaire chiropractie behaald na een intensieve opleiding te hebben doorlopen. Chiropractie is een vorm van manuele therapie waarmee vastzittende, pijnlijke gewrichten worden behandeld. Zeer veel huisdieren hebben last van nek en rugproblemen waardoor pijnklachten ontstaan. Vaak worden deze klachten niet herkend door de eigenaar en vallen problemen pas op als het dier mank gaat lopen. Vooral wat oudere dieren met versleten wervels of artrose in gewrichten hebben hier last van.

Contacteer ons