Resultaten voor dierenarts dieren

dierenarts dieren
Dierenziekenhuis Diemen Dierenarts: Vaccineren 25.
Dieren plannen niet wanneer ze ziek worden en daarom kunt u ook altijd in het weekend ook spreekuur op zaterdag en zondag of in de avond of nacht bij uw dierenarts terecht. Als enige dierenarts in Diemen bieden wij u deze service!
haartransplantatie resultaat
Dierenarts De Laak Dierenkliniek in Vathorst Amersfoort.
Voor dieren die geopereerd zijn of ernstig ziek zijn, hebben wij een dagopname. De patiƫnten in de opname staan onder continue medische controle. Het kan zijn dat u de mening van een andere dierenarts wilt. Wij kunnen u een second opinion geven.
baby kussen
Dierenkliniek Dierenkliniek De Bilt.
Om de dieren niet de dupe te laten worden van tegenslagen in het leven van hun baasje starten wij SocialVet. Goede gezondheidszorg voor huisdieren van minima tegen een sociaal tarief. Ons sociaal tarief is een gereduceerd tarief voor diereigenaren die van een bijstandsinkomen moeten leven of bij de voedselbank lopen. Het tarief is gebaseerd op onze kostprijs en geldt voor consulten, handelingen, operaties en ingrepen. Het verschil tussen de tarieven die wij normaal hanteren en voor SocialVet zit hem in het uurtarief van de dierenarts.
antwoorden en inzichten
Dierenkliniek Breda Voor kwaliteitszorg voor uw huisdier! Dierenkliniek Breda Voor kwaliteitszorg voor uw huisdier!
De dierenartsen en assistenten van Dieren kliniek Breda zijn zeer toegewijd en ervaren op hun vakgebied. Bij Dieren kliniek in Breda staat de aandacht voor uw dier centraal. Wij verwelkomen u graag in onze kliniek. Dierenkliniek Breda is een moderne, goed uitgeruste kliniek voor gezelschapsdieren in Breda.
Slotenmakerij
Dierenarts Dieren De Telefoongids.
Dierenarts in Dieren. Dierenarts in Dieren. Kliniek voor Gezelschapsdieren. Buitensingel 5, 6951AW, Dieren. Optimale veterinaire zorg voor uw huisdier bij kliniek voor Gezelschapsdieren in de regios Dieren, Velp en Brummen! Beoordeel dit bedrijf 0313-420032 Toon nummer. Kliniek voor Gezelschapsdieren. Buitensingel 5, 6951AW, Dieren.
velux rolgordijn
Dierenartsen Ugchelen.
Dierenarts Lelystad: Dierenkliniek Jol 0320-213156.
Wilt u direct een afspraak maken met de dierenarts? Neem dan contact op door te bellen naar 0320-213156 of vul ons contactformulier in. Een gedreven en betrokken team met veel liefde voor dieren staat bij Dierenkliniek Jol voor u en uw huisdier klaar.
Dierenarts gezelschapsdieren Dier en Dongen.
Uniek in Dongen, maar ook regio Rijen en Oosterhout! Uiteraard staan we klaar voor de spoedeisende patiƫnt, ook buiten onze ruime openingstijden! Dierenartspraktijk Dierenartsen Dier en Dongen, uw unieke dierenarts in Dongen! De actualiteiten bij uw dierenarts volgt u op facebook en Google!
Kliniek voor Gezelschapsdieren in Dieren, Velp en Brummen.
Zorg op maat. Zorg voor dieren. wordt steeds menselijker. Beste zorg voor uw huisdier bij Kliniek voor Gezelschapsdieren. Kliniek voor Gezelschapsdieren is uw dierenarts voor huisdieren in de regios Dieren, Velp en Brummen. Wij bieden uw huisdier optimale veterinaire zorg.
Dierenartsenpraktijk Peize Dierenartsenpraktijk Peize, De dierenarts voor al uw dieren: gezelschapsdieren, runderen, geiten en paarden.
Zowel dieren die voor de sport en shows gehouden worden als de dieren die gewoon als gezelschapsdier gehouden worden kunnen bij ons terecht voor de benodigde vaccinaties en behandelingen. Voor spoedgevallen staan wij altijd voor u klaar, ook s nachts en in het weekeinde.

Contacteer ons