Zoeken naar dierenarts almere haven

dierenarts almere haven
Dierenkliniek Almere Haven Startpagina Facebook.
Van 14 augustus tot en met 1 september is dierenarts Sietske Schooneveldt afwezig. De praktijk is wel gewoon geopend, maar u kunt af en toe een waarneemster tegen komen. Dierenarts Wietske de Jong is wel aanwezig., Dierenkliniek Almere Haven heeft het bericht van Petra Oostland gedeeld.
schaamlipcorrectie prijs
Dierenartsen Almere Dierenkliniek Hof-Haven.
zijslaapkussen baby
Dierenarts Almere: de beste zorg voor je huisdier in onze dierenkliniek.
Moderne en persoonlijke dierenkliniek: Diergeneeskundig Centrum Almere. Dierenarts Almere werkt met een vast team van dierenartsen die de tijd nemen voor jou en jouw dier. Er wordt zorgvuldig een diagnose gesteld voor jouw huisdier, waarna we de behandelmethode met je doornemen.
antwoorden en inzichten
Algemeen openingstijden Dierenkliniek Almere Haven.
Onze kliniek is elke werkdag geopend voor het ophalen van voer en medicijnen of het maken van een afspraak van 9.00-12.00 uur, van 13.30-16.30 uur en van 18.30-19.30 uur, behalve op dinsdagavond. Behandeling volgens afspraak en tijdens de volgende inloopspreekuren.: ma, wo, vrij. ma t/m vrij. ma, wo, do, vrij. Realisatie: TiDi Graphics. Dierenkliniek Almere Haven. 1354 CG Almere Haven.
Slotenmakers
Dierenkliniek Hof in Almere heeft de juiste zorg voor uw huisdier.
Mocht het zijn dat u buiten openingstijden belt dan krijgt u een antwoordapparaat met een telefoonnummer om u verder te helpen. U kunt met een spoedgeval altijd direct bij een dierenarts binnen Almere terecht. Volg ons op facebook. 1313 BZ Almere. Tel: 036 5341288. Dierenkiniek Hof Haven.
vélux
Dierenkliniek Almere Haven, de beste dierenarts in Almere Haven.
vind een kliniek. Dierenkliniek Almere Haven. De beste dierenarts in de regio Almere Haven. Welkom bij Dierenkliniek Almere Haven, de gezellige buurtpraktijk met moderne faciliteiten! We werken bij Dierenkliniek Almere Haven met een team bestaande uit 2 dierenartsen en 2 assistentes.
website laten maken almere
Contact met de dierenartsen van Dierenkliniek Hof in Almere.
Dierenkiniek Hof Haven. 1353 BB Almere-Haven. Tel: 036 5319009. Op woensdag sluit onze praktijk Hof-Haven, Houtstraat 8 om 1700: uur. Op donderdag sluit onze praktijk Hof, Kweekgrasstraat 33 om 1700: uur. Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor spoedgevallen buiten openingstijden kunt u bellen met de doktersdienst.: U kunt dan altijd bij een dierenarts binnen Almere terecht.
Dierenziekenhuis Almere Dierenarts: ook in weekend: Vaccinatie 25.
Bekijk de video van Dierenarts Almere van Omroep Flevoland en krijg een indruk van ons Dierenziekenhuis Almere! Zaterdag en Zondag spreekuur bij de Dierenarts in Almere normaal tarief. Elke zaterdag en zondag hebben wij een spreekuur tussen 10.00u en 14.00u en onze eigen medewerkers staan voor u klaar bij Dierenziekenhuis Almere uw dierenarts in Almere.

Contacteer ons