Meer resultaten voor weekenddienst dierenarts

weekenddienst dierenarts
Spoed! Dierenkliniek Dongemond.
Buiten onze openingstijden wordt u automatisch doorverbonden naar de dienstdoende dierenarts. Het weekend van 16, 17 en 18 februari heeft dienst.: Dkl Rijen, Hoofdstraat 16, 5121 JE, te Rijen. Zij zijn te bereiken op Tel. Op werkdagen zijn de diensten verdeeld volgens een vast schema.: Maandag: Dkl Dongemond. Haven 12, 4941 DG te Raamsdonksveer Tel. Dinsdag; Dkl Etten-Leur, Lange Brugstraat 93, 4871 CN te Etten-Leur. Antoniusstraat 84902, PV te Oosterhout. Breda, vd Reijtstraat 21, 4814 NE te Breda. Weekend om de twee weken: Dkl Rijen, Hoofdstraat 16, 5121 JE te Rijen. De avond/nachtdienst start tussen 18u/19u en duurt tot de andere ochtend 8.30u. De weekenddienst start vrijdagavond tussen 18u/19u en duurt tot maandagochtend 8.30u.
haribo snoep
Dienstregeling Dierenkliniek Ittersum Zwolle-Zuid.
Bel het spoednummer: 0900-11 55 115. U wordt dan rechtstreeks doorverbonden. Dienstregeling door de week.: Maandag: Dierenkliniek Ittersum. Dinsdag: Dierenkliniek De Beer. Woensdag: Dierenkliniek De 5 olifanten. Donderdag: Dierenkliniek Schellerlanden. Vrijdagavond: Nanda Dierenarts. De weekenddienst begint op zaterdagochtend om 08.00 uur.
schoenen sale nike
Weekenddienst Dierenarts De Kruif.
Als u in het weekend de praktijk belt, krijgt u of dierenarts de Kruif aan de telefoon of u krijgt te horen welke praktijk dienst heeft. Weekenddiensten starten op vrijdagavond 20.30 uur en eindigen op maandagmorgen 8.30 uur. Op werkdagen is dierenarts de Kruif 24 uur per dag beschikbaar voor spoedgevallen.
dierenarts almere
Spoed Mijn Dierenkliniek Uw dierenarts in Leiden, Lisse en Hillegom.
Voor spoedgevallen is er 24 uur per dag, 7 dagen in de week een dierenarts bereikbaar! Wanneer u denkt een spoedgeval te hebben buiten onze openingstijden, dan belt u gewoon ons normale telefoonnummer 071-5764058 Boshuizerlaan, 071-5218393 Willemstraat. Vervolgens hoort u op een bandje welke dierenarts die avond of het betreffende weekend dienst heeft.
afwasmachine
Over de spoedkliniek Medisch Centrum voor Dieren.
Weekenddienst, avond en nachtdienst. Patiƫnten van deze aangesloten dierenartspraktijken kunnen bij de Spoedkliniek terecht als hun eigen dierenarts gesloten is. Ook patiƫnten van dierenartsen die niet-aangesloten zijn kunnen worden doorverwezen naar de Spoedkliniek. Dit gebeurt met name als uw zieke dier zorg nodig heeft die uw eigen dierenarts niet zelf kan bieden.
autorijlessen
Openingstijden van praktijken Dierenkliniek Delft-Centrum.
08.00 tot 20.00 uur. Avond, nacht en weekenddienst. Helaas worden dieren soms ook s nachts en in het weekend ziek. Terwijl sommige zaken kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend, zijn er ook problemen waarbij uw dier direct geholpen moet worden. Waar kunt u terecht? Om te zorgen dat u altijd, ook buiten reguliere openingstijden, terecht kunt met uw zieke huisdier, worden de avond en weekenddiensten tussen de verschillende dierenartspraktijken van omgeving Delft verdeeld. Hoewel u natuurlijk het liefst door uw eigen dierenarts geholpen wordt, is het fijn om te weten dat u voor spoedeisende hulp altijd in de buurt terecht kunt.
Spreekuur Dierenkliniek Maaswijk Spijkenisse.
U kunt telefonisch 0181-646250 of aan de balie een afspraak maken voor uw huisdier of u kunt per e-mail een voorkeur aangeven voor een bepaalde dag en tijd. Bij het maken van een afspraak vragen wij u altijd naar de reden van het bezoek, zodat wij voldoende tijd voor u en uw huisdier kunnen reserveren. Indien gewenst kunt u uw voorkeur opgeven voor een dierenarts.
Dienstregeling Dierenartsenpraktijk Midden-Zeeland.
Locaties op kaart. De avond, nacht en weekenddiensten worden om de beurt verzorgd door een van de dierenartsen. Als u tijdens een dienst een dierenarts nodig heeft is het van belang dat u eerst telefonisch contact opneemt met de dienstdoende dierenarts!
Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen Home.
Dit vakgebied is altijd in beweging waardoor onze dierenartsen en paraveterinairen continu hun kennis en ervaring optimaliseren. U kunt terecht voor alledaagse diergeneeskundige problemen en preventieve zorg. Daarnaast zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor spoedeisende hulp.
Avond en weekenddiensten Dierenkliniek Winkelhof Dierenkliniek Rijnwoude.
Wij wisselen de avond en weekenddiensten af. U kunt de dienst bellen voor spoedgevallen. De dienstdoende arts informeert ons altijd over uw bezoek. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de gezondheid van uw dier. Spoedeisende hulp avond/nacht werkdagen.

Contacteer ons