Resultaten voor spoed dierenarts

spoed dierenarts
Dierenarts Amstelveen Spoed Uw dier in vertrouwde handen.
Bij afwezigheid wordt ons mobiele nummer of het nummer van de waarnemend dierenarts op het antwoordapparaat bekend gemaakt. Stad en Land Dierenklinieken. Tom Schreursweg 102, Amsterdam. Thorbeckelaan 9, Amstelveen. 020-6453522, of bij spoed: 06-34760717. Dierenkliniek Annemieke Calis. Oranjelaan 32A, Uithoorn. 0297-565989, of bij spoed: 06-34829973.
spoed tandarts
Dierenkliniek Nederlandplein Spoed.
24 uur per dag en 7 dagen per week zijn er minimaal 2 dierenartsen uit de kring bereikbaar om u in geval van spoed te helpen. Vanaf heden is er een speciaal telefoonnummer voor spoedgevallen van dieren binnen Kring Eindhoven.: 0900 44 555 55 2x4, 5x5. U wordt direct doorverbonden met de dierenarts van uw keus.
spoed tandarts
Spoed dierenarts Den Haag Dierenkliniek Het Zicht.
Voor spoed bij dieren, zoals bij vergiftiging of aanhoudend braken, kunt u bij Dierenkliniek Het Zicht in Den Haag 7 dagen in de week terecht bij onze spoed dierenarts. Op maandag tot en met donderdag zijn we zelfs 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen.
wasdroger
Spoedkliniek Gezelschapsdieren Midden-Nederland Klinieken en centra diergeneeskunde.nl.
Zij worden altijd begeleid door een dierenarts van de Spoedkliniek. Steun Vrienden Diergeneeskunde. Contact met Spoedkliniek Gezelschapsdieren Midden-Nederland. 0900 222 3000. Yalelaan 108 De Uithof. 3584 CM Utrecht. 3508 TD Utrecht. maandag t/m donderdag. vrijdagavond 17.00 t/m maandagochtend 9.00. De hele dag.: Pasen inclusief Goede Vrijdag. Bij een bezoek. Waarmee moet u rekening houden voor, tijdens en na een bezoek aan ons dierenziekenhuis? Lees het hier. specialist in opleiding. specialist in opleiding. Amerikaans Veterinair Specialist Spoed en Intensieve Zorggeneeskunde.
Spoed Dierenkliniek Beekzicht.
Dierenkliniek Beekzicht heeft de avond en weekenddiensten met een aantal praktijken in Hengelo en Borne verdeeld, zodat er altijd een dierenarts voor u klaar staat. Ook s avonds, s nachts en in het weekend. Belt u gewoon ons eigen nummer 074-2425112 en kies voor de optie spoed, dan wordt u doorgeschakeld naar de dienstdoende praktijk.
Spoed Dierenartsen Praktijk Steenbergen.
In principe worden alle spoeddiensten binnen onze praktijk waargenomen. U wordt dus altijd door een interne dierenarts geholpen, die toegang heeft tot de patiëntenkaart van uw huisdier. Het grote voordeel hiervan; makkelijke informatieoverdracht, goede opvolging en een vertrouwde omgeving. Enkele voorbeelden van spoed.:
Dierenkliniek Huizerweg in BUSSUM dierenkliniek dierenarts bussum konijn.
Dierenarts nodig in het weekend maar géén spoed. Indien u in het weekend een dierenarts nodig heeft maar er is géén sprake van echte spoed dan staat er een dierenarts uit onze eigen dienstenkring o p zaterdag en zondag tot uw beschikking.
Spoed bij dieren Dieren.
Spoed of niet? Missie en doelstellingen. Route en map. Stuur een e-mail. Online afspraak maken. Blijf op de hoogte! Het laatste nieuws, nuttige tips over huisdieren en kortingsacties! Ja, houd mij op de hoogte! Dierenarts Amsterdam Centrum Dierenarts Breda Dierenarts Den Bosch Dierenarts Ede Dierenarts Eindhoven Achste Barrier Dierenarts Eindhoven Kalmoesplein Dierenarts Haarlem Dierenarts Hilversum Dierenarts Rotterdam Noord Dierenarts Schiedam Dierenarts Utrecht Dierenarts Voorburg Dierenarts Zeist Dierenarts Zandvoort.
Spoed Dierenkliniek Keistad.
Knieproblemen en knieoperatie. Wat moet u doen bij een spoedgeval in de avonduren of in het weekend.: Bel het nummer 0900-5009009, u bereikt dan de dienstdoende dierenarts. Overleg wat er aan de hand is, en wanneer en waar u terecht kunt.
Dierenkliniek Kerkelanden, uw dierenarts voor Hilversum en Het Gooi.
De Spoedkliniek is snel en makkelijk bereikbaar via de A27.: de kliniek is gevestigd in het gebouw van de Universiteitskliniek Utrecht UKG, op het universiteitsterrein De Uithof vlakbij het Academisch Ziekenhuis UMC Utrecht. Adres SGMN: Yalelaan 108, 3584 CM Utrecht.

Contacteer ons