Meer resultaten voor dierenarts weekenddienst

dierenarts weekenddienst
404 pagina Stichting Dierenambulance.
Tip: Noteer ons telefoonnummer of sla het op in het geheugen van uw telefoon, zodat u in geval van nood direct met ons kunt bellen. LET OP: Een hulpverzoek kan alleen via de telefoon worden doorgegeven en NIET via de mail of sms.
Dierenarts Delft Dierenkliniek Delfland Den Hoorn Spoed Weekenddienst.
Wanneer moet u een dierenarts uit bed bellen. Myxomatose, RHD 1 en RHD 2 Meer. Verlengde registratie kattenvaccin. Goed nieuws voor de katteneigenaar Meer. Bloeiend gras kruipers." Home Praktijk Spoed Weekenddienst. Betreft het een spoedgeval? Dan altijd vooraf telefonisch contact opnemen!
24 uur dierenarts utrecht nieuwegein.
Cliënten van DAC regio Utrecht kunnen 24 uur per dag bellen naar 030 603 8700. U krijgt dan altijd iemand aan de lijn om uw dier zo goed mogelijk verder te helpen, zelfs s avonds, s nachts en in het weekend.
Spoed regeling.
De weekenddienst start op vrijdagavond 19.00 uur en loopt tot zaterdagochtend 11.00 uur, en dan weer van 1400: zaterdag tot maandagmorgen 0800: uur. Voor Spoedgevallen is het raadzaam altijd het praktijknummer 0161 43 77 77 te bellen, dit nummer is altijd bereikbaar 24/7 en zo nodig wordt u via een keuze menu doorverbonden met de dienstdoende dierenarts.
Dierenkliniek Huizerweg in BUSSUM dierenkliniek dierenarts bussum konijn.
Dierenarts nodig in het weekend maar géén spoed. Indien u in het weekend een dierenarts nodig heeft maar er is géén sprake van echte spoed dan staat er een dierenarts uit onze eigen dienstenkring o p zaterdag en zondag tot uw beschikking.
Dierenarts Verstappen Praktijk voor gezelsschapsdieren Best.
Voor spoedgevallen kunt u altijd het gewone praktijknummer bellen. Gaat het om een spoedgeval tijdens de normale openingstijden, dan kunt u direct naar de praktijk komen. Heeft u buiten deze tijden met spoed een dierenarts nodig, bel dan direct 0900-4455555.
Dierenartsen en spoeddiensten Dierenambulance Den Haag.
2553 CN Den Haag. Telefoon: 070-412 69 65 / Telefoon spoed: 070 366 07 01. Diergeneeskundig verwijscentrum Belgisch Park. 2587 VV Den Haag. Tandheelkundig Dierenarts F.A.C. Knaake 06 218 37 660. Oogspecialist voor dieren i.o. Romkes 06 244 25 308.
Dierenkliniek Kerkelanden, uw dierenarts voor Hilversum en Het Gooi.
De dierenarts die meer kan De Graafschap Dierenartsen.
De Dierenarts die meer kan. De Graafschap Dierenartsen is een moderne gemengde praktijk in de Achterhoek Gelderland. Met onze Landbouwhuisdierenlocatie in Steenderen, Paardenkliniek in Vorden en Gezelschapsdierenklinieken in Vorden en Doesburg en dependances in Brummen, Didam, Dieren, Eerbeek, Hengelo, Ruurlo, Velp, Wehl, Zutphen-centrum en Zutphen-Leesten staan wij garant voor hoogwaardige 24-uurs dienstverlening.
Webklik.nl Dierenarts Veendam.
Dierenartsenpraktijk Onstwedde Onstwedde. Dierenkliniek Vlagtwedde Vlagtwedde. Dierenartspraktijk de Kanaalstreek Stadskanaal. Dierenartsenpraktijk Stadskanaal Stadskanaal. Dierenkliniek Buitenwoel Veendam. Met deze collega's' hebben we een avond/weekenddienst regeling, zodat in geval van spoed altijd een dierenarts bereikbaar is! Dierenarts Veendam Deze site is gemaakt met Webklik.nl.

Contacteer ons