Resultaten voor dierenarts breda

dierenarts breda
dierenarts
Korting voor BredaPashouders Breda.
BredaPashouders krijgen voor maximaal 2 dieren de dieren dienen gechipt te zijn ter identificatie een korting van 20% op behandelingen bijvoorbeeld vaccinatie, consult, gebitsbehandeling en 10% op aankopen medicijnen, voer, vlooien en wormmiddelen. Burgers in Breda van 65 jaar en ouder, die vanwege hun lichamelijke of sociale omstandigheden een beroep moeten doen op een maaltijd aan huis of gebruik willen maken van een maaltijd in een seniorenrestaurant, kunnen dit doen tegen een laag tarief op vertoon van de BredaPas bij de volgende aangesloten partners: Zuiderhout, Aeneas Blaauwe Kaeter, eetpunt De Wisselaar in Breda Noord, Stichting Elisabeth, De Leystroom.
VDS

Het hele jaar kunt u ons vinden bij vele dierenspeciaalzaken en tuincentra in heel Nederland. Voor inentingen van uw hond, kat, konijn of fret, hoeft u dus vanaf nu niet perse meer naar de dierenarts. U kunt gewoon bij uw vertrouwde dierenspeciaalzaak om de hoek terecht. Ook voor het chippen van uw huisdier kunt u terecht bij Dokter Wraf. Wij werken nauw samen met diverse gerenommeerde dierenartsen in Nederland. Op deze wijze wordt een stukje ouderwets vakmanschap gecombineerd met de mogelijkheden die moderne tijd u biedt. Ook onze tarieven zijn erg voordelig te noemen, zoals wij zelf zeggen: Wij enten voor een prikkie! Heeft u een dierenspeciaalzaak, tuincentrum of apotheek en wilt u ook een bezoekje van Dokter Wraf, meld u dan aan via onze contactpagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het plannen van een datum. Nieuwe ent locaties in Breda Tilburg.
google zoekwoorden
Dierenkliniek Breda Oozo.nl.
Van de Reijtstraat 21, 4814NE Breda. De onderneming Dierenkliniek Breda is gevestigd op Van de Reijtstraat 21 te Breda en is actief in de branche Veterinaire dienstverlening. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 20049126 en is gelegen in Heilaar in de gemeente Breda.
seo specialist
knoppen. vaandel. hoofdpagina.
Welkom bij de dierenartspraktijk C.P. Dierenartspraktijk Timmers is een sinds 1989 bestaande praktijk voor kleine huisdieren en duiven. Men kan tijdens spreekuurtijden zonder afspraak op de praktijk terecht voor.: preventieve handelingen, chippen en diverse gezondheidsproblemen. Aanvullende onderzoeken, operaties en behandelingen vinden op afspraak plaats.
opbergkast gereedschap
Schaatsen.nl inschrijvingen.
shirt bedrukken hema
Dierenarts Breda Beste dierenartspraktijk in Breda.
Van preventie tot EHBO en operatie. De beste dierenarts in Breda e.o. Het kloppend hart van ons dierenziekenhuis is het team van hoog opgeleide dierenartsen en paraveterinairen die met passie voor dieren en de allerbeste apparatuur uw huisdier snel, persoonlijk en doeltreffend helpen.
tribal tattoo
Belgica de weerd belgicadeweerd.
de Weerd is sinds 1972 gespecialiseerd in de medische en sporttechnische begeleiding van postduiven. Om de vele vragen rondom de duivensport te kunnen beantwoorden, vooral wat betreft de moderne, verantwoorde medische begeleiding staat in zijn kliniek te Breda een team van specialisten klaar.
Silverlinde.
Silverlinde speelt ruim 30 jaar een belangrijke rol op het gebied van natuurgeneeskunde en wordt geleid door Margriet Cremers Dudok van Heel. De huisvesting op landgoed Yzer" Heck" te Breda, in een eeuwenoude boerderij en haar bijgebouwen, is uniek en sfeervol.
Dierenkliniek Breda Caressa Dierenziekenhuizen.
Welke patiƫnten vinden ons zoal vanuit Breda of andere grote steden in heel Nederland? Het zijn met name.: Patiƫnten die al langer ziek zijn waarbij de eigen dierenarts niet meer verder komt. Onze dierenkliniek heeft een zeer ervaren chirurg bij ons werken.
Woonexpress De leukste woonwinkels van Nederland.
We nemen je mee langs verschillende kamers waar je veel inspiratie op kunt doen. We tonen je verschillende woonstijlen zoals, romantisch, modern, werelds, landelijk, voor ieder wat wils! Je vindt onze Woonexpress winkels in Amsterdam 2x, Barendrecht, Beverwijk, Breda, Den Haag, Duiven, Utrecht, Son en Waalwijk.

Contacteer ons