Resultaten voor dierenarts breda

dierenarts breda
Openingstijden van Dierenarts in Breda.
Openingstijden Dierenarts Breda. 21 Dierenarts vestigingen gevonden in Breda. Snuffels Breda uitlaatservice voor de kleine hond. Coulissen 49 Breda. Lange Brugstraat 93 Etten-Leur. Torenstraat 21 Oosterhout Noord-Brabant. Burgemeester Passtoorsstraat 48 Breda. Dierenkliniek Breda Zuid. Cartier van Disselstraat 1-A Breda. Van de Reijtstraat 21 Breda.
boomstamtafel breda
Timmers Dierenartspraktijk Openingstijden Timmers Dierenartspraktijk Burgemeester Passtoorsstraat.
Deze Timmers Dierenartspraktijk vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dierenartsen en klinieken in de buurt. Dierenkliniek De Heuvel / Dierenarts J C M Thielen Heuvelstraat 44. Dierenartspraktijk Nieuw Wolfslaar Koolpad 14 A. Dierenkliniek Breda Van de Reijtstraat 21.
aanhanger
Team landbouwhuisdieren Dier N Artsen.
Het was vrij snel duidelijk wat ik wilde worden later: dierenarts. Na een kleine omweg ben ik in 2005 begonnen aan de studie diergeneeskunde in Utrecht en in september 2011 ben in afgestudeerd in de richting landbouwhuisdieren. Mijn voorkeur ging meteen uit naar de grote en kleine herkauwers. Ik ben dan ook begonnen als herkauwdierenarts bij een buurtpraktijk en heb daar 25, jaar gewerkt. Sinds juni 2014 ben ik werkzaam bij Dier-N-artsen Oosteind. Nog wat kleine weetjes. Samen met mijn man Ivo, onze hond en drie katten woon ik in Breda.
thai utrecht
Dierenarts Breda Beste dierenartspraktijk in Breda.
De beste dierenarts in Breda e.o. Het kloppend hart van ons dierenziekenhuis is het team van hoog opgeleide dierenartsen en paraveterinairen die met passie voor dieren en de allerbeste apparatuur uw huisdier snel, persoonlijk en doeltreffend helpen. Ook het baasje krijgt altijd een deskundig advies over diergezondheid en welzijn.
knoppen. vaandel. hoofdpagina.
Welkom bij de dierenartspraktijk C.P. Dierenartspraktijk Timmers is een sinds 1989 bestaande praktijk voor kleine huisdieren en duiven. Men kan tijdens spreekuurtijden zonder afspraak op de praktijk terecht voor.: preventieve handelingen, chippen en diverse gezondheidsproblemen. Aanvullende onderzoeken, operaties en behandelingen vinden op afspraak plaats.
Dierenkliniek Ginneken Het Ginneken Breda.
Home / Items / Dierenarts / Dierenkliniek Ginneken. Ervaren dierenartsen en paraveterinairen. Met passie voor dieren zorgen onze ervaren dierenartsen en paraveterinairen voor uw huisdier. Wij streven naar de best mogelijke zorg met diervriendelijkheid hoog in het vaandel. Met de allerbeste apparatuur helpen wij uw huisdier snel, persoonlijk en doeltreffend. Focus op dier en baasje. Naast de zorg voor uw zieke huisdier geven wij u deskundig advies over dierengezondheid en welzijn. Wij hechten veel waarde aan preventieve zorg. Bij ziekte van uw huisdier komen we in goed onderling overleg met het baasje tot een reëel behandelplan. Van diagnose tot EHBO en nazorg. Zowel honden, katten, konijnen, fretten, knaagdieren als vogels en reptielen worden bij ons deskundig behandeld. Algemene diergeneeskunde, uitgebreide diagnostiek, chirurgie, fysiotherapie en uitgebreide nazorg. Wij hebben alles in huis en hoeven u zelden of nooit door te sturen. Ginnekenweg 339-3, 4835 ND Breda.
In het weekend geopend in Breda dierenarts-info.nl.
Kaart weergeven In het weekend geopend in Breda. Dierenziekenhuis Breda eo Breda. Dierenziekenhuis Breda streeft naar de best mogelijke zorg en kwaliteit. Hierbij wordt zowel op het dier als op het baasje gefocust. Naast de zorg voor uw zieke huisdier.
Je dierenarts aan huis uit Prinsenbeek.
Breda, Etten-Leur, Teteringen. Voor het maken van een afspraak, bel 06 2036 0894, stuur een e-mail naar info@jedierenartsaanhuis.nl of vul het afsprakenformulier in. Volg ons via.: Acties en Nieuws. Je dierenarts aan huis Voor de beste zorg thuis en in de buurt!
Miauw? Dierenarts chipt niet kat maar baasje in Breda Omroep Brabant.
BREDA Mochten we ooit Sjoukje Rietbroek uit Breda kwijtraken, dan kunnen we haar nu gemakkelijk terugvinden. Want op het moment dat de dierenarts haar kat Willem wilde chippen, spartelde het beestje zo tegen dat de arts de chip niet bij de kat maar bij Sjoukje in haar hand schoot.
Paardenpraktijk De Kroon Home.
Paardenpraktijk De Kroon is een mobiele praktijk voor Breda en ruime omstreken. De paardenpraktijk is in 2008 opgericht door Erkend Paardendierenarts Liesbeth de Kroon. Wij richten ons volledig en uitsluitend op het behandelen van paarden, waardoor er goede en kwalitatieve zorg geboden kan worden. Deze zorg kan plaatsvinden bij u thuis, op de manege of pensionstal. Vanwege het directe contact met de dierenarts kunt u bij Paardenpraktijk de Kroon een snelle service en een persoonlijke aanpak verwachten.

Contacteer ons