Meer resultaten voor dierenarts

dierenarts
Dierenartsenpraktijk Deurze-Smilde-Assen Dierenarts in Assen.
Dierenartsenpraktijk Deurze-Smilde-Assen is een ruim opgezette praktijk, waar met moderne apparatuur gewerkt wordt aan de hand van de nieuwste kennis en inzichten. Veel onderzoeken en behandelingen kunnen we zelf verrichten. We zijn er voor zowel kleine als grote huisdieren en zijn persoonlijk betrokken bij hun gezondheid.
seo test
Dierenarts Wikipedia.
Een dierenarts geeft adviezen om pijn, dorst, honger, overgewicht, stress, verveling en angst bij dieren te voorkomen. Dierenartsen controleren of veetransport aan de regels voldoet. Als een dier niet kan genezen, mag een dierenarts het dier euthanaseren om uitzichtloos lijden te voorkomen.
Phishing
Dierenartsen Dier en Dongen Regio Oosterhout, Rijen.
Bent u in het bezit van onze Huisdieren Zorgpas, dan spaart u tevens voor korting op onze selectie preventieve en verzorgingsproducten! Volg de actualiteiten bij uw dierenarts. Houd de site in de gaten voor actuele acties en nieuws en wetenswaardigheden of volg ons op facebook en Google!
seo services
Gratis bezoek dierenarts ADAM-regeling Gemeente Amsterdam.
Gratis bezoek dierenarts ADAM-regeling. Wat is de ADAM-regeling? Met de ADAM-regeling Amsterdamse Dierenhulp Aan Minima kunt u een waardebon aanvragen waarmee u één keer per jaar gratis met uw zieke huisdier naar een dierenarts kunt. Heeft uw huisdier na het bezoek een behandeling nodig?
Autolening
Spoed dierenarts Rotterdam 010 492 51 51.
Ook wanneer u het vermoeden heeft dat uw huisdier iets heeft ingeslikt contact opnemen met de dierenarts. Niet kunnen plassen of poepen Persen op de blaas zonder of met gering resultaat. Wanneer u bij uw mannelijke kat het vermoeden hebt dat deze niet kan plassen, direct de dierenarts bellen.
Dierenarts Kris Janssens in Merksem met openingsuren Dierenartsen.
U kan buiten de spreekuren ook op afspraak komen. Uw dierenarts voor kleine huisdieren. Kris Janssens is sinds 1996 een bekende dierenarts in Merksem. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn werkt vanaf 1 september 2017 dierenarts Zara Abramyan mee in de praktijk.
Dierenarts Antwerpen Isabelle Van Dessel.
Sinds eind 2013 biedt dierenarts Nico Mornie versterking en nog eens een jaar later werd het team uitgebreid met een derde dierenarts, Jasmine Verschueren. Deze 3 dynamische dierenartsen zorgen ervoor dat uw geliefde huisdier met de nodige toewijding onderzocht en behandeld wordt.
Dierenarts Papendrecht Beste Dierenartsenpraktijk met 92, beoordeeld.
Een bezoek aan de dierenarts kan erg stressvol zijn voor u en uw beste vriend. Dierenarts Keizerskroon is een kleinschalige dierenkliniek, centraal gelegen in Papendrecht, waar u en uw huisdier met alle liefde en persoonlijke zorg wordt behandeld. Onze dierenartsenpraktijk is voorzien van alle benodigde medische apparatuur waar wij alle reguliere behandelingen kunnen verzorgen.
Aansprakelijkheidsverzekering voor dierenartsen VvAA.
Uw voordelen toegelicht. Specifieke dekkingen voor u als dierenarts. VvAA maakt onderscheid tussen dierenartsen voor gezelschapsdieren en overige dierenartsen, voor bijvoorbeeld landbouwhuisdieren of paarden. Uw zorg ook buiten uw praktijk verzekerd. De zorg die u verleent is ook op andere locaties verzekerd, bijvoorbeeld bij uw cliënten thuis of op het bedrijf.
Dierenartsen Schildwolde.
Het team van dierenartsen en assistentes. Onze dierenartsenpraktijk steunt goede doelen. Als een dier zwervend of gewond is, rijdt de dierenambulance uit voor acute hulp. De vrijwilligers van de Dierenbescherming verlenen eerste hulp en brengen het dier naar een dierenarts.

Contacteer ons